Διέρρευσαν φωτογραφίες της Beyonce χωρίς photoshop

Περισσότερες από 200 φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο της Beyonce χωρίς photoshop, έχουν διαρρεύσει στον διαδίκτυο από την καμπάνια που έκανε η γνωστή popstar το 2013 για λογαριασμό της L” Oreal cosmetic. Το site με το όνομα The Beyonce World on Tuesday,

ήθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι η όμορφη Beyonce είναι άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Η 33χρονη τραγουδίστρια φαίνεται στα video clip της ότι διαθέτει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, κάτι που οφείλεται προφανώς στο photoshop. Στην πραγματικότητα όμως αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες κατέβηκαν άρον-άρον από τη γνωστή σελίδα. Πολλοί fans έσπευσαν να δηλώσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστηρικτικά σχόλια για την μεγάλη σταρ. Χαρακτηριστικά έγραψε κάποιος, ότι η Beyonce απέδειξε ότι είναι σαν όλους τους υπόλοιπους φυσιολογικούς ανθρώπους και διαθέτει φυσική ομορφιά.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα πικρόχολα σχόλια κάποιων που έγραψαν ότι η γνωστή τραγουδίστρια είναι σαν να σαν να έχει καπνίσει πολλά πακέτα με τσιγάρα.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: BEYONCE PHOTOSHOP, BEYONCE WITHOUT MAKEUP, THE BEYONCE WORLD ON TUESDAY, χωρίς ρετούς

Keywords
Τυχαία Θέματα