Διαγωνισμός βιβλίου

18:59 7/2/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Κερδίστε 5 βιβλία με τίτλο «Το ηθικό υπόβαθρο της ΕΚΕ στις ΜΚΟ και τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα» της συγγραφέα Άννας Νικολαΐδη.

Το βιβλίο αναφέρεται στις ΜΚΟ και θέλει να τονίσει τις έννοιες της ΕΚΕ, του εθελοντισμού, των δράσεων υπέρ της πρόληψης της

ρατσιστικής βίας, υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της καταπολέμησης της αστεγίας κι ευρύτερα τάσσεται υπέρ της ανθρωπιστικής δράσης και της ιατρικής αρωγής. Στην καταγραφή αυτή αναφέρονται δρώμενα της πολιτικής ζωής και της επιστημονικής κοινότητας που διαδραματίζονταν όταν γραφόταν το βιβλίο, που όμως σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με συγκεκριμένα συμφέροντα, πολιτικές παρατάξεις ή πρόσωπα. Αυτό που είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό είναι ότι το βιβλίο θέλει να καταδείξει την αναγκαιότητα για ισότητα στα ανθρώπινα δικαιώματα, την προσήλωση στις πανανθρώπινες αξίες, στην ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας προς το συνάνθρωπο που πονά και δεν φταίει γιατί έπεσε θύμα της μοίρας, των κακουχιών, των προβλημάτων στη χώρα του, που τον ανάγκασαν να φύγει και να μην μπορεί να ξαναγυρίσει.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 5 τυχερές από ένα βιβλίο της συγγραφέα Άννας Νικολαΐδη από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 11/02/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα