Δείτε LIVE την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι

18:49 7/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Το μεγαλύτερο γεγονός του φετινού χειμώνα αναμένεται να αρχίσει σε λίγο και τα φώτα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στο Σότσι της Ρωσίας όπου θα γίνει η τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.Το κρατικό κανάλι Russia Today θα

δείξει την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι που γίνονται κάτω από τη σκιά της τρομοκρατικής απειλής. Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα ενώ οι αγώνες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου.

Το κόστος των αγώνων ανέρχεται στα 37 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ θα πάρουν μέρος αθλητές από 80 χώρες που θα αγωνιστούν σε 98 αθλήματα. Η ελληνική αποστολή αποτελείται από έξι αθλητές και αθλήτριες.

Περισσότεροι από 37.000 αστυνομικοί και δυνάμεις του στρατού έχουν αναλάβει την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων. Ο στρατός θα έχει στη διάθεση του συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας νέας γενιάς, ενώ θα παρακολουθούνται όλες οι τηλεπικοινωνίες.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα συναντηθεί με κορυφαίους αξιωματούχους ενώ θα παρευρεθεί και στην τελετή έναρξης.

Ο κ. Παπούλιας θα συναντηθεί και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε κάνει έκκληση σε όλους να μην ανακατέψουν τους αγώνες με την πολιτική και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δείτε LIVE την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα