Δεσύλλας: Eπιτραπέζια παιχνίδια made in Greece

H ιστορία της οικογένειας Δεσύλλα είναι πολυετής, προσμετρά 35 χρόνια και έτσι όπως φαίνεται έχει πολύ δρόμο μπροστά της ακόμα. Ο Δεσύλλας αποτελεί το μοναδικό εργοστάσιο στην Αθήνα που σχεδιάζει και κατασκευάζει επιτραπέζια παιχνίδια. Εκπαιδευτικά, party games, γνώσεων ή στρατηγικής, όλα «γεννιούνται» στο εργοστάσιο του Δεσύλλα στο Περιστέρι

και μας καλούν να μαζευτούμε και παίξουμε.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι είναι μια ιστορία που αφορά μικρούς και μεγάλους. Τα τελευταία χρόνια όλοι δείχνουμε αυξανόμενο ενδιαφέρον για το επιτραπέζιο παιχνίδι. Κι αυτό γιατί πλαισιώνεται από μια εντελώς αναζωογονητική φιλοσοφία που αγκαλιάζει τη δια ζώσης επαφή, την παρέα, τα γέλια και τα πειράγματα σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Η ιστορία των παιχνιδιών Δεσύλλα είναι ακόμη πιο γοητευτική, μιας και είναι μια υγιής ελληνική επιχείρηση που πέρασε από τα χέρια των γονιών στα χέρια του γιου και συνεχίζει την πορεία της ανοδικά και πάνω από όλα…διασκεδαστικά. Μας καλεί να μαζευτούμε και να παίξουμε, να ανακαλύψουμε το χαρούμενο παιδί που κρύβεται μέσα μας και να κανονίζουμε μικρές, ψυχοθεραπευτικές συναντήσεις για πολύ πολύ παιχνίδι.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια Δεσύλλας αποτελούν πολύ όμορφα και οικονομικά δώρα και το #jennygr_team έχει βάλει πολλά από αυτά στη λίστα του Αη Βασίλη. Μερικές από τις επιλογές μας είναι οι ακόλουθες!

Photo Credits: Πάρις Ταβιτιάν

Keywords
Τυχαία Θέματα