Sherlock: Το νέο βικτοριανό επεισόδιο θα είναι το πρωτοχρονιάτικό μας δώρο

Η σειρά έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές που μετά από δύο χρόνια τηλεοπτικής αγρανάπαυσης, δεν έχουν άλλη υπομονή. Ο χρόνος για την προβολή του νέου επεισοδίου Sherlock μετράει αντίστροφα και βασανιστικά. Την Πρωτοχρονιά θα παρουσιαστεί το εορταστικό επεισόδιο και θα μας βρει όλους καθηλωμένους στις οθόνες μας.

Αυτή τη φορά, ο Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) και ο Watson

(Martin Freeman) ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Με τίτλο «The Abominable Bride», το ειδικό 90λεπτo επεισόδιο του βραβευμένου με 12 BAFTA και 7 βραβεία Emmy, Sherlock, μας μεταφέρει στο 1895, πάντα στο 221B Baker Street, για άλλη μία νέα ιστορία εγκλήματος.

Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο, που θα προβληθεί από το ΟΤΕ CINEMA 4HD ταυτόχρονα με τη Βρετανία και πριν την Αμερική, το δίδυμο πρέπει να εντοπίσει την πρώην σύζυγο του Thomas Ricoletti, ένα φάντασμα δολοφόνο, η οποία εξακολουθεί να φορά το νυφικό της.

Το σενάριο του «The Abominable Bride» υπογράφουν οι δημιουργοί του Sherlock Στίβεν Μόφατ (Doctor Who, The Adventures of Tintin) και Μαρκ Γκάτις (Doctor Who, The League of Gentlemen) και τη σκηνοθεσία ο Ντάγκλας Μάκινον (Line of Duty, Doctor Who).

Μάλλον κανείς δεν θα χάσει το πολυαναμενόμενο επεισόδιο,
την Πρωτοχρονιά στις 23.00,
στο ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Keywords
Τυχαία Θέματα