Χρυσό με λευκό: Η τάση στην οποία πρέπει να ενδώσετε

Ξέρω, το χρυσό χρώμα φαντάζει απόλυτα βραδινό και επίσημο, για αυτό και ίσως αποφεύγετε να το περιλαμβάνετε συχνά στα καθημερινά σας looks. Πάντα όμως υπάρχουν τρόποι να φορέσουμε το οτιδήποτε, όποια ώρα ή περίσταση επιθυμούμε, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό ή εκτός τόπου.

Ένας τρόπος λοιπόν για να εντάξουμε τις χρυσές αποχρώσεις στα σύνολά μας είναι συνδυάζοντάς το με το πιο φρέσκο καλοκαιρινό χρώμα, που δεν είναι άλλο από το λευκό. Chic, λαμπερό και όσο εντυπωσιακό χρειάζεται, αυτό το combo είναι σίγουρο πως θα σας χρίσει βασίλισσες του στιλ χωρίς ουσιαστικά να έχετε προσπαθήσει

ιδιαίτερα. Αυτό όμως δεν χρειάζεται να το γνωρίζει κανείς.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα ζευγάρι παπούτσια σε χρυσές αποχρώσεις θα δώσει λάμψη και ζωντάνια ακόμα και στο πιο casual σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε μια χρυσή pencil φούστα και συνδυάστε με ένα λευκό πουκάμισο, για ένα καλοκαιρινό office look που θα σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εννοείται πως τα κοσμήματα σε χρυσές αποχρώσεις είναι η πιο απλή και γρήγορη λύση για λάμψη στη στιγμή, και το λευκό χρώμα αποτελεί τον κατάλληλο καμβά που θα τα αναδείξει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να βραδιάσει για να φορέσετε τις χρυσές σας γόβες. Σε συνδυασμό με ένα αέρινο λευκό φόρεμα θα σας χαρίσουν τα πιο chic day looks.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα και μικρές προσθήκες όπως μια χρυσή λεπτομέρεια στο λευκό T-shirt σας θα κάνουν τη διαφορά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι παγιέτες φοριούνται άνετα ακόμα και τώρα το καλοκαίρι – δείτε εδώ μερικά εντυπωσιακά looks για να πάρετε έμπνευση. Ειδικά σε χρυσό χρώμα, εγγυώνται τις πιο iconic εμφανίσεις που μπορείτε να κάνετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια χρυσή ζώνη θα δώσει στο λευκό φόρεμά σας το απαραίτητο glamorous twist.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το λευκό top σας μέσα από μια χρυσή φούστα και απογειώστε το look ολοκληρώνοντας με ένα statement ζευγάρι παπούτσια, σε κάποιο pop color όπως το μπλε ελεκτρίκ. Η τέλεια αντίθεση!

Δείτε περισσότερα Galleries

Για πιο grande εμφανίσεις, ένα χρυσό παντελόνι είναι πάντα μια καλή λύση για να κλέψετε τις εντυπώσεις. Συνδυάστε με λευκά στο υπόλοιπο σύνολο ώστε το concept να παραμείνει καλοκαιρινό και φρέσκο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: καλοκαιρινό look, λευκό σύνολο, χρυσά αξεσουάρ, χρυσά κοσμήματα, χρυσό με λευκό

Keywords
Τυχαία Θέματα