Zootropolis: Μια «αστυνομική» ταινία για παιδιά

Το Φεβρουάριο που μόλις πέρασε βγήκε στη μεγάλη οθόνη μια παιδική ταινία διαφορετική από τις περισσότερες. Το «Zootropolis» είναι μια ξεκαρδιστική μεν, ολίγον αστυνομική δε, ταινία για τα λιλιπούτεια πλάσματα της ζωής μας.

Η Τζούντι Χοπς είναι μια πανέξυπνη και αισιόδοξη λαγουδίνα που καταφθάνει στη μητρόπολη της Ζωούπολης με αποστολή να αποδείξει την αξία της ως αστυνομικός σε ένα σχετικά αντίξοο περιβάλλον. Από μικρή ήταν ένα αλλιώτικο λαγουδάκι που δεν ήθελε να καλλιεργεί καρότα, μα είχε όνειρα να αλλάξει τον κόσμο. Οι γονείς της προσπαθούν μάταια να της αλλάξουν γνώμη, λέγοντάς της

πως ποτέ κανένας λαγός δεν έγινε αστυνομικός. «Τότε εγώ θα είμαι η πρώτη! Θα αλλάξω τον κόσμο» τους απαντάει και ένα μαγικό ταξίδι ξεκινάει.

Σε έναν κόσμο που είναι φτιαγμένος για μεγαλόσωμα και συνατά ζώα, η Τζούντι θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισης μιας ενυδρίδας. Στην προσπάθειά της, θα συνεργαστεί με τον απατεώνα αλεπούδο, Νικ Γουάιλντ, με τον οποίο θα αναπτύξει μια παράξενη φιλία. Το σενάριο και η σκηνοθεσία φέρουν την υπογραφή των δημιουργών των επιτυχημένων «Frozen» και «Big Hero 6» και η ταινία δεν είναι μια ακόμη διδακτική ταινία. Είναι η ταινία του θάρρους και της επιμονής, της καλής πρόθεσης όταν οι συνθήκες είναι αντίξοες και δείχνουν λάθος.

Η ταινία «Zootropolis» και η μοναδική περιπέτεια της ατρόμητης και τολμηρής λαγουδίνας είναι πλέον διαθέσιμη στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND στον ΟΤΕ ΤV και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να δούμε με τα παιδιά μας μια ξεχωριστή κατ” οίκον προβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα