Χρόνια πολλά Kate Hudson!

Γεννημένη στις 19 Απριλίου 1979, μεγάλωσε σε μια οικογένεια με ιδιαίτερα καλλιτεχνική φλέβα – μητέρα της είναι η ηθοποιός Goldie Hawn και πατέρας της ο μουσικός Bill Hudson. Η Kate Hudson είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει εντυπωθεί στο μυαλό μας ως το απόλυτο comedy girl, με την καριέρα της να επικεντρώνεται κυρίως σε αυτό το είδος ταινιών. Όλοι τη θυμόμαστε σε παραγωγές όπως το How to lose a guy

in 10 days (τη μεγάλη επιτυχία όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον καλό της φίλο Matthew McConaughey), το Bride Wars και το My Best Friend’s Girl ενώ φέτος συμμετέχει στη ρομαντική κομεντί Mother’s Day μαζί με τις Jennifer Aniston και Julia Roberts.

Παρά το γεγονός όμως ότι μας έχει συνηθίσει σε μια πιο κωμική πλευρά της, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να κάνει μια στροφή προς τον πιο sexy εαυτό της, αφήνοντάς μας άφωνες με το σμιλεμένο σώμα που διαθέτει και δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει, παρά το γεγονός ότι είναι μητέρα δύο παιδιών.

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε 10 στιγμιότυπα που αποδεικνύουν ακριβώς αυτό, ότι εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και ένα αξιοζήλευτο σώμα που συμπληρώνει το πακέτο.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση με σύνολο σε black & white τόνους και bustier που αποκαλύπτει τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από φωτογράφισή της για εταιρία αθλητικών ειδών με girly σετ που τονίζει τη super γυμνασμένη σιλουέτα της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με λευκή strapless δημιουργία που τονίζει υπέροχα τις καμπύλες της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Backstage moment από τη φωτογράφισή της για την εταιρία Fabletics, όπου μας άφησε άφωνες με τις απίστευτες αναλογίες της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η κόκκινη ολόσωμη φόρμα με το βαθύ ντεκολτέ συγκαταλέγεται στις πιο sexy επιλογές που έχει κάνει ποτέ για το red carpet.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σε μια ανέμελη πόζα ποτίζοντας τον κήπο της, μας εύχεται καλημέρα και προκαλεί πανικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στιγμιότυπο από τις διακοπές της στην Ελλάδα όπου προκάλεσε πανικό με το γυμνασμένο σώμα της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η ίδια δεν παραλείπει να μας χαρίζει στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της, δείχνοντάς μας με ποιον τρόπο διατηρεί αυτό το σώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Στη φωτογράφιση του Vanity Fair για το after party των Oscars, με metallic maxi dress με άνοιγμα στο πλάι, το οποίο αποκάλυψε τα γυμνασμένα της πόδια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική λήψη όπου όλη η προσοχή στρέφεται στη sexy γυμνασμένη της πλάτη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Happy Birthday, Hollywood, Instagram, Kate Hudson, γενέθλια, ηθοποιός

Keywords
Τυχαία Θέματα