Αποκτήστε τα essentials για το Xmas make up από τα Mac με -25% έκπτωση

Αποκλειστικά για τα μέλη του Secret Club.

Οι γιορτές καταφθάνουν και μαζί τους έρχονται και τα επίσημα καλέσματα και ρεβεγιόν. Ακόμα και στην περίπτωση που όμως που επιλέξετε να περάσετε αυτές τις γιορτές πιο ήρεμα, η επισημότητα είναι απαραίτητη.

Εκτός λοιπόν από ένα λαμπερό outfit, για την τέλεια εορταστική εμφάνιση επιβάλλεται κι ένα εξίσου λαμπερό make up. Το Jenny.gr

εξασφάλισε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ με τα αγαπημένα προϊόντα MAC αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Secret Club.

Τέλεια βάση, έντονα μάτια ή ζουμερά χείλη; Ότι κι αν ζητάτε για το μακιγιάζ των Χριστουγέννων θα το βρείτε σίγουρα σε μία από τις συλλογές MAC και θα το αποκτήσετε με -25% έκπτωση με την κάρτα Secret Club.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γίνετε μέλη του Secret Club, να επιλέξετε τα MAC προϊόντα που θέλετε και να δείξετε την κάρτα στο ταμείο! Την ώρα που θα ψωνίζετε μην ξεχάσετε τις φίλες σας! Τα Χριστούγεννα θέλουν δώρα κι ένα MAC Matte Lip ή μία Keepsakes Eye Bag θα τις κάνει χαρούμενες.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keepsakes Eye Bags, Beige.

Δείτε περισσότερα Galleries

Mascara Zoom Fast Black Lash από τη Rocky Horror Collection.

Δείτε περισσότερα Galleries

Lip Palette, Viva Glam.

Δείτε περισσότερα Galleries

Keepsakes Eye Bags: Διαθέσιμα σε Plum, Brown και Smokey αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παλέτα σκιών cool neutral για να καλύψετε όλες τις ανάγκες του μακιγιάζ των γιορτών.

Δείτε περισσότερα Galleries

Nasty Gal Lipstick, Runner.

Δείτε περισσότερα Galleries

Prep + Prime Highlighter για τις ατέλειες.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: MAC, Secret club, κάρτα Secret Club, μακιγιάζ Mac, μέλη του Secret Club, Χριστούγεννα, χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα