Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με υποβρύχιες φωτογραφίες του 1938

00:52 1/9/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί οι υποβρύχιες φωτογραφίες να είχαν την τιμητική τους το καλοκαίρι του 2015 και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γέμισαν με underwater υλικό και σέξι πόζες, ωστόσο τα εύσημα του concept ανήκουν σε έναν καλλιτέχνη περασμένων δεκαετιών: Τον Bruce Mozert.

Ο καλλιτέχνης, ήταν ο πρώτος που το 1938 μετέφερε τα μοντέλα του στον… πάτο και δημιούργησε το πιο ανατρεπτικό φωτογραφικό σενάριο της εποχής. Στην συλλογή που θα δείτε, θα απολαύσετε

τα χυμώδη, pin up μοντέλα της εποχής να ποζάρουν και να εντυπωσιάζουν κάτω από νερό, δίνοντας την εντύπωση πως βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στα φλογερά νερά της Φλόριντα και όπως είναι φανερό, ενέπνευσαν και εξακολουθούν να εμπνέουν καλλιτέχνες και μοντέλα! Οι φωτογραφίες στοιχειοθετούν μια έκθεση στη Holden Luntz Gallery στο Palm Beach της Florida.

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Bruce Mozert, υποβρύχιες φωτογραφίες, φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα