Ανακαλύψτε τον «κόσμο» του Astir Palace

Στο πιο εκλεκτό κομμάτι της Αθηναϊκής Ριβιέρας βρίσκεται ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Ένα σκηνικό που δημιουρ­γήθηκε με σκοπό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Για καλοκαιρινές διακοπές ή long weekends, με παρέα ή την οικογένειά σας, τα ξενοδοχεία Arion Resort & Spa and The Westin Athens, είναι ένας παραδεισένιος προορισμός χαλάρωσης.

Γίνετε μέλος του Astir Palace:

Από τη

στιγμή που θα βιώσετε την πολυτελή, χαλαρωτική εμπειρία του Astir Palace Resort δεν θα θέλετε να τελειώσει ποτέ! Ως μέλη του Astir Club θα έχετε ακριβώς αυτή τη δυνατότητα και μάλιστα με προνόμια που μπορείτε να απολαμβάνετε οποιαδήποτε στιγμή. Το Arion Spa με θέα στη θάλασσα και την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα θαλασσοθεραπείας – ό,τι χρειάζεται το σώμα και το πνεύμα για αναζωογόνηση, τα πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια, οι μοντέρνες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πισίνες, οι παραλίες του συγκροτήματος είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

Επίσης, μπορείτε να γίνετε μέλος στο νέο Astir Tennis Club. Με έναυσμα το τέννις, δημιουργήθηκε ένας μοναδικός χώρος στην πεύκοφυτη χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης, με ανανεωμέ­νες υποδομές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ώστε τα Μέλη του Astir Tennis Club να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και δημιουργίας.

Όλη μέρα Astir Beach…

Ανακαλύψτε μια νέα για την Ελλάδα αντίληψη παραλίας, βασισμένη σε καινοτόμο σχεδιασμό και φιλικές για το περιβάλλον εγκαταστάσεις. Η Astir Beach, σε ένα τοπίο μοναδικού φυσικού κάλους λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, αποτελεί εδώ και χρόνια το σημείο αναφοράς του καλοκαιρινού socializing ενώ προσφέρει και το πιο ιδανικό location για ξεχωριστές κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Σε νέο μονα­δικό concept παραλίας απολαύστε μία ολοήμερη απόδραση δίπλα στο κύμα. Η Astir Beach σας προσφέρει τις απαραίτητες ενέσεις χαλάρωσης, αλλά και εκτόνωσης, ξεκινώντας με έναν καφέ και συνεχίζοντας με σπορ και κολύμπι. Αν υπάρχει σαν επιθυμία μπορεί στην Astir Beach να γίνει πραγματικότητα… Τα μέλη απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια όπως δω­ρεάν ξεχωριστή είσοδο, δωρεάν πάρκινγκ και πολλά άλλα.

More info:
Astir Palace Resort
+30 210 8902000
astir-palace.com
arionspa.com
Astir Beach
+30 210 8901619
astir-beach.com

Απόλλωνος 40, 16671 Βουλιαγμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα