Αυτή είναι η νέα βίλα του ζεύγους «Brangelina» στην Μαγιόρκα

11:13 1/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ο Brad Pit και η Angelina Jolie έχουν επενδύσει αρκετή από την αμύθητη περιουσία τους σε ακίνητα ανά τον κόσμο. Αυτή τη φορά το νέο τους απόκτημα βρίσκεται στην μεσόγειο και πιο συγκεκριμένα στην αρχαία πόλη Andtratx στην Μαγιόρκα. Η φυσική ομορφιά του τόπου και τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας «μάγεψαν» τον Brad Pitt κατά τη διάρκεια της διαμονής του εκεί, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Allied» με θέμα τον Β” παγκόσμιο πόλεμο.

Έτσι λοιπόν εκείνος όπως και η Angelina απευθύνθηκαν στον μεγιστάνα των ακινήτων της περιοχής Alessandro Proto, ο οποίος τους βρήκε την απόλυτη ιδιοκτησία στην τιμή των 2.650.000 λιρών. Η πολυτελής κατασκευή έχει έκταση 900τ.μ. και διαθέτει πισίνα, τεράστιο κήπο, δύο καθιστικά και οχτώ υπνοδωμάτια!

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Angelina Jolie, Brad Pitt, αγορά, βίλα, Μαγιόρκα

Keywords
Τυχαία Θέματα