Μαθήματα beauty από τα κορίτσια της Στοκχόλμης

08:30 3/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Τα κορίτσια της Στοκχόλμης ξέρουν από beauty style, και μάλιστα πολύ καλά. Σε μία πόλη που τους επιτρέπει από τώρα να αρχίσουν το πιο ζεστό ντύσιμο και το layering, έχουν ήδη περάσει και στα beauty looks της φθινοπωρινής εποχής κι εμείς παίρνουμε ιδέες για το άμεσο μέλλον και πολλή-πολλή έμπνευση.

Το rose gold blonde είναι μία από τις τάσεις που έχουν

αγκαλιάσει ενώ το honey blonde είναι μία επιλογή που έχουν αγαπήσει οι περισσότερες και τα hairstyles που έχουν συνδυάσει με αυτή την απόχρωση είναι κυρίως τα πολύ χαλαρά waves καθώς επίσης και τα low signons και τα ponytails που, όμως, αρκετές τα κάνουν σε ύψος αρκετά χαμηλό, λίγο πιο ψηλά από εκεί που κάνουμε το signon. Ακόμη, είδαμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό και το come-as-you-are curly hairstyle που μας άρεσε πολύ.

Τα makeup looks τους ήταν σε pale αποχρώσεις και, μάλλον, το ροζ αυτή την εποχή είναι το αγαπημένο τους χρώμα, είτε ως ρουζ είτε ως lip color.

Στο σύνολό τους, με τα beauty looks τους, ήταν σαν να μας λέγανε ότι το coolness δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι και τα vibes που μας στείλανε είχαν μόνο θετική ενέργεια.

1 ΑΠΟ 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty looks, hairstyles, makeup looks, rose gold blonde, Street Style

Keywords
Τυχαία Θέματα