Yoga: Η γυμναστική που αγαπάνε οι περισσότερες γυναίκες

Ασκηθείτε με σωστό τρόπο.

Όταν όμως οπι ασκήσεις δεν γίνονται με σωστό τρόπο τότε υπάρχει περίπτωση να τραυματιστείτε, να χαλάσετε τη στάση του σώματος και φυσικά να μην δείτε τα αποτελέσματα που αναμένετε στο σώμα σας.

Τις περισσότερες πιθανότητες να συμβεί κάτι από τα παραπάνω τις έχουν κυρίως οι αρχάριοι.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε κυρίως είναι τα παρακάτω:

1. H αναπνοή σας

Είναι κάτι που συνήθως συμβαίνει στον άνθρωπο, χωρίς να του δίνετε μία σκέψη.
Ωστόσο όταν η αναπνοή δεν είναι σταθερή, οι μυϊκές ίνες σας δεν παίρνουν το οξυγόνο που χρειάζονται για να υποστηρίξουν το βάρος του σώματός σας, και να λυγίσει κατά βούληση.
Η σωστή αναπνοή γίνεται με συκεκριμένο τρόπο: Εισπνεύστε από τη μύτη σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε δροσερό αέρα στο πίσω μέρος του λαιμού σας και στο στομάχι σας. Στη συνέχεια, εκπνεύστε αργά από το στόμα σας μέχρι να αισθανθείτε τους πνεύμονές σας να είναι άδειοι .

2 . Υπερπροσπάθεια για τις ασκήσεις

Δεν πρέπει ποτέ και σε καμία άσκηση ή είδος γυμναστικής να ξεπερνα΄τε τις αντοχές σας. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι όταν φτάνετε πάνω από τις αντοχές σας θα τραυματιστείτε. Η yoga είναι ένα είδος γυμναστικής που συνδέεται άμεσα με το σώμα αλλά και το πνεύμα σας. Θα πρέπει να δίνετε σημασία στα σημάδια του σώματός σας και να ανταποκρίνεστε ανάλογα.

3 . Συγκρίνοντας τον εαυτό σας με άλλες κοπέλες

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους διπλανούς σας. Κάθε σώμα είναι διαφορετικό , και οι δυνατότητες του κάθε ανθρώπου διαφέρουν.
Μην δίνετε σημασία στις στάσεις των διπλανών σας, ασκηθείτε μόνες σας και μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα