Κερδίστε 5 σετ της σειράς περιποίησης IBUKI από τη Shiseido

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 5 τυχερές από έναν αφρό Gentle Cleanser και μία κρέμα Protective Moisturizer από τη σειρά IBUKI της Shiseido.

Η σειρά SHISEIDO IBUKI είναι μια νέα γενιά προϊόντων περιποίησης για τις γυναίκες που θέλουν να σταματήσουν να αντιμετωπίζουν ξανά και ξανά τα ίδια προβλήματα επιδερμίδας.

Το IBUKI είναι μια ιαπωνική λέξη που παραπέμπει σε ένα είδος εσωτερικής δύναμης, μιας δύναμης να αντιστεκόμαστε στις αντιξοότητες έτσι ώστε να βγαίνουμε όμορφες μέσα από αυτές. Η νέα σειρά προϊόντων περιποίησης αυξάνει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας στις υπεριώδεις ακτίνες, στην ξηρότητα και στο καθημερινό στρες, εμποτίζοντάς την με υγρασία μεγάλης διάρκειας. Έτσι η επιδερμίδα είναι άριστα ενυδατωμένη, ώστε να μπορεί να διατηρεί τη σφριγηλή, υγιή όψη και την ζωντάνια της.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε τον αφρό Gentle Cleanser, ένα απαλό προϊόν καθαρισμού που δημιουργεί άμεσα κρεμώδη αφρό, απομακρύνοντας τους ρύπους και τα πλεονάζοντα επιφανειακά κύτταρα που μειώνουν την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας, και την κρέμα Protective Moisturizer, ένα ενυδατικό προϊόν πολλαπλής δράσης που προστατεύει την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, βελτιώνει τους ορατούς πόρους, τις ατέλειες και καταπολεμά την τραχύτητα που προκαλείται από την ξηρότητα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 5 σετ της σειράς περιποίησης IBUKI από τη Shiseido και να χαρίσετε Νέα Πνοή στην επιδερμίδα σας.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 10/11/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα