When award is reward

12:44 5/6/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Τα περισσότερα πράγματα ξεκινούν κάπως… η ροή των πραγμάτων ή της πραγματικότητας μπορεί να τα οδηγήσουν κάπου αλλού. Η διαδρομή μπορεί να είναι εύκολη ή περιπετειώδης, οι σύντροφοι να εναλλάσσονται ή να παραμένουν «πιστοί», οι στόχοι να μεταβάλλονται ή να μένουν ανεπηρέαστοι.

Με αυτές τις σκέψεις και με πολύ όρεξη ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια το jenny.gr όπως και πριν 2 χρόνια το HOPE Mag, με στόχο πάντα να μοιραστούμε ιδέες, προτάσεις, απόψεις και μια συγκεκριμένη αισθητική για τη

ζωή. Μέχρι στιγμής πολλές φορές μας έχει δοθεί η ευκαιρία και έχουμε «μυριστεί» την αποδοχή σας, έχουμε ανταλάξει απόψεις και έχουμε καταλάβει ότι κάτι καλό μάλλον κάνουμε.

Όταν ξεκινήσαμε το jenny.gr, το ελληνικό διαδίκτυο ήταν ένα παρθένο έδαφος. Αυτό άλλαξε με ραγδαίους ρυθμούς και το jenny.gr μεγάλωσε. Το ίδιο βλέπουμε να συμβαίνει και με το ΗOPE και χαιρόμαστε ιδιαίτερα σε κάθε τεύχος του.

Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, στα Digital Media Awards 2015 που διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του περιοδικού «Marketing Week» της «Boussias Communications» οι κόποι και οι ιδέες μας επιβραβεύθηκαν όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις ολόκληρες φορές!

Το jenny.gr κατέκτησε δυο βραβεία,

GOLD/ Best Vertical/ Thematic Sites/ Μόδα-Ομορφιά SILVER Best Homepage

ενώ στο HOPE Mag. ανήκει το:

GOLD Best Tablet Edition

#3awards ! #dimeawards #jennygr #hopemag #greatteam #jennygr_team

A photo posted by Jenny Balatsinou (@jennygr) on Jun 3, 2015 at 1:28pm PDT

Και ναι!!! We did it girls!!!

Τα πολλά ευχαριστώ ανήκουν στην ομάδα μου, που εργάζεται συνεχώς και φαντάζεται ποιο και πως θα είναι το αυριανό post, σε όλους όσους θέλουν να ψάχνουν, να αλλάζουν και να επιδιώκουν την ομορφιά εντός, εκτός κι επί τα αυτά. Πολλά συγχαρητήρια και στους καλούς μας «γείτονες» του toratora.gr που κατακτήσανε το GOLD Best Column και το GOLD/ Best New Entry/ Lifestyle.

Φουσκώσαμε λίγο από υπερηφάνεια και τώρα πάμε για ακόμη καλύτερα. Γιατί ένα βραβείο μεταφράζεται μόνο ως ανταμοιβή και πότε ως εφησυχασμός…

Keywords
Τυχαία Θέματα