Daily Post by Πέτρος Κωστόπουλος: Σεφερλής – Ουγγαρέζος: So fuckin’ what?

12:42 5/6/2015 - Πηγή: KoolNews

Ήμουν πολύ απασχολημένος και ανακάλυψα αργά χθες το βράδυ την κόντρα του Σεφερλή με τον Ουγγαρέζο. Γυρνώντας σπίτι μετά τα Digital Media Awards (όπου by the way η μικρή μας εταιρεία πήρε δύο χρυσά βραβεία για το toratora.gr, ένα χρυσό κι ένα ασημένιο για το jenny.gr και ένα χρυσό για το περιοδικό Hope, δηλαδή σπάσαμε ταμεία) μπήκα στα blog

και είδα κείμενα για το θέμα αυτό που σε έκταση ξεπερνούσαν τα κείμενα για την επίσκεψη του Τσίπρα στον Γιούνκερ.

Του Πέτρου Κωστόπουλου

Είδα το βίντεο μερικές φορές για να καταλάβω, γιατί πέρσι ήμουν στη θέση του Σεφερλή με τον Ουγγαρέζο και είχα και προσωπικό ενδιαφέρον. Βρήκα άκομψο όχι ότι ο Σεφερλής αναφέρθηκε στο θέμα, μιας και το έγραφαν όλα τα blog, αλλά το γεγονός ότι δεν είχε ζητήσει και τη σύμφωνη γνώμη του συνεργάτη του για να το συζητήσουν. Ότι ο Ουγγαρέζος μίλησε με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για το καλοκαιρινό με τη Συνατσάκη το ήξεραν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Αν όμως δεν γουστάρει να το συζητήσει στην εκπομπή ΤΟΥ (γιατί είναι και δική του) δεν το συζητάς.

Βρήκα όμως εξαιρετικά άκομψο ότι ο Ουγγαρέζος στην απάντηση έβαλε το προσωπικό στοιχείο κι όχι το επαγγελματικό. Αν δηλαδή είναι χωρισμένος ο Μάρκος με τη γυναίκα του. Θα το καταλάβει αυτό όταν βρει γκόμενα, παντρευτεί και κάνει και παιδιά. Αν τα πήρε με την επιμονή του Σεφερλή θα μπορούσε να του πει κάτι για το βραδινό σόου και αν θα συνεχιστεί του χρόνου παραδείγματος χάριν.

Τα προσωπικά όταν αφορούν οικογένειες δεν αναφέρονται ούτε και σαν πλάκα. Όμως ας ξεκαρφωθούμε από τις εμμονές και τα ξεκατινιάσματα στην τηλεόραση. Βγήκαν όλες οι «παρθένες» να κράξουν τον Σεφερλή. Δηλαδή αυτό τους ήταν πρωτοφανές! Δεν το έχουν κάνει ή δεν τους το έχουν κάνει... Όταν δουλεύεις με τον άλλον τρεις - τέσσερις ώρες κάθε μέρα μαζί, είναι προφανές ότι με την ένταση που έχει το ζωντανό, εννοείται θα πλακωθείς.

Όλοι πλακώνονται. Είμαι σίγουρος ότι πλακώνονται και ο Λιάγκας με την Φαίη όταν έχουν διαφωνία, παρότι τους βλέπω μια χαρά. Δεν είναι τσάι και βουτήματα για γηραιές κυρίες ούτε η τηλεόραση ούτε οι δουλειές των μίντια. Γιατί είσαστε καλύτεροι εσείς στις τράπεζες και το δημόσιο; Δεν κάνετε τα ίδια; Δεν πλακώνεστε; Δεν σας έχουν υποσκάψει; Δεν έχετε ψαχτεί να βρείτε μια καλύτερη δουλειά; Εμείς πέρσι «πλακωθήκαμε» πολλές φορές. Εγώ με τον Ουγγαρέζο και τη Τζένη, ο Καβατζίκης με μένα και τον Πετρετζίκη, ο Ουγγαρέζος με τον Πετρετζίκη, δύο καμεραμέν μεταξύ τους και δως του παν οι άλλοι.

Τσατάλια ήταν τα νεύρα μου. So fuckin’ what; Μπορείς να είσαι στην τσίτα 3 ώρες, να σε βλέπουν εκατοντάδες χιλιάδες μάτια, να έχεις αγωνία πως θα βγεις, σαν την αγωνία του σέντερ φορ στο πέναλτι (είναι μαλακία να λέμε αγωνία του τερματοφύλακα), να έχεις διαφορετικές απόψεις για τα συζητούμενα θέματα, να έχεις το στρες της τηλεθέασης και να μην πλακωθείς κάποιες φορές; Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν και οι δεύτερες σκέψεις. Backthoughts που λένε και οι Αμερικάνοι. Μπορεί κάποιος να σου βγει χειρότερος άνθρωπος από αυτό που φανταζόσουν.

Τόσοι και τόσες παριστάνουν τις παρθένες και τα καλά παιδιά στο γυαλί! Έχουμε πήξει στην ευαισθησία και στην ξερασματική γλυκιά εκφορά του λόγου. Από μπρος παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα που λέγαν και κάτι αλητάμπουρες στο Βόλο. Αργά ή γρήγορα το πραγματικό φατσάκι φαίνεται... Το γυαλί είναι μεγάλος χαφιές, δεν μπορείς να κρυφτείς για πολύ καιρό, αν πουλάς παραμύθι. Αλλά και πάλι that's life. Το έμαθα καλά τα τελευταία χρόνια. Αλλά για να συνεχίσουμε τα αμερικάνικα, όπως έλεγε και ο Τζακ Λέμον «nobody's perfect».

Γι’ αυτό μου φαίνονται στα δικά μου μάτια γελοία η τόση μεγάλη δημοσιότητα και οι τόσο βαριές εκφράσεις ακόμα και για ψύλλου πήδημα. Αυτή η γαμημένη πρωινή ζώνη είναι καταραμένη. Ενώ είναι αυτή με τη μικρότερη αριθμητικά τηλεθέαση (το 25% του βραδινού, και με σύνθεση σαφέστατα «χειρότερη»!), ενώ ασχολείται με τα πιο λάιτ πράγματα του πλανήτη, όταν όπως έλεγα λες και μαλακίες για να περάσει η ώρα, είναι λες και έχει την κατάρα του Φαραώ.

Όλοι ασχολούνται μαζί της και η τρίχα γίνεται τριχιά. Ένας από τους πολλούς λόγους που έφυγα πέρσι ήταν ότι είχα φρικάρει ξαφνικά να με βλέπω σε όλα τα μπλογκ σα να είπα ή τη μεγαλύτερη εξυπνάδα ή τη μεγαλύτερη βλακεία του πλανήτη. Πρώτη μούρη στο Καβούρι χωρίς κανένα λόγο. Μια μαλακία που έλεγα ελαφρά τη καρδία γινόταν η είδηση της ημέρας. Η παρανόηση στην παρανόηση, σχιζοφρένεια κατέληξε. Και είναι απλό: έτσι ζουν οι άλλες εκπομπές της τηλεόρασης από το απόγευμα μέχρι το επόμενο πρωί. Ψάχνουν διαρκώς την κόντρα.

Έτσι συμβαίνει και με τα μπλογκ. Επειδή τα περισσότερα γράφονται μέχρι το απόγευμα, το πρωινό προσφέρεται για τσάμπα ύλη. «Τι μας λέει ο Κωστόπουλος; Δεν του αρέσει η Σαρλίζ Θερόν! Ποιος νομίζει ότι είναι»; Ναι ρε μαλάκα, μου αρέσει η Γεωργία Βασιλειάδου, σε πειράζει εσένα; Γούστα είναι αυτά. Και ναι ο Σον Πεν μου θυμίζει τον Στάθη Ψάλτη στο πιο τούμπανο. Εσένα τι σου θυμίζει; Τον Μάρλον Μπράντο; «Δεν ακούει Παντελίδη. Τον σνομπάρει»; Όχι ρε γκάου, είχαμε βγει στην πίστα μαζί και μου έκλεψε το χειροκρότημα και με καπέλωσε. Αυτός διαβάζει Κωστόπουλο;

Τέλος πάντων, κατά τη γνώμη μου είναι μια θλιβερή τηλεοπτική χρονιά. Διότι πενία τέχνας κατεργάζεται. Οι παραγωγές είναι λίγες και φθηνές. Δεν υπάρχει σάλιο στα κανάλια. Κανά δυο καλές σειρές, οι Αρβύλες, ο Θέμος, για λίγο πιο έξυπνους ανθρώπους και για τους εξυπνότερους έχει μείνει μόνο ο Μέσι, να παράγει τηλεοπτικό θέαμα.

Ακούω την κυβέρνηση να λέει ότι θα δώσει μόνο 3 άδειες και φρικάρω σκεπτόμενος ότι στην Αθήνα θα πρέπει να κλείσουν 4 - 5 μεγάλα και μεσαία κανάλια και καμιά 50αριά στην περιφέρεια. Σκεφτείτε πόσοι θα μείνουν στον δρόμο. Εκτός αν τους πάρει ο Τσακνής στη νέα ΕΡΤ! Κανείς δεν συζητάει για του χρόνου γιατί όταν μιλάς με τα στελέχη δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αν θα είναι εκεί. Οπότε τι μας έμεινε; Να λέμε μαλακίες για τηλεοπτικές κατινιές...

Πηγή: ToraTora.gr

The post Daily Post by Πέτρος Κωστόπουλος: Σεφερλής – Ουγγαρέζος: So fuckin’ what? appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα