Volez, Voguez, Voyagez: Στα εγκαίνια της νέας έκθεσης του οίκου Louis Vuitton

Το βράδυ της Παρασκευής στο Grand Palais του Παρισιού, εγκαινιάστηκε η νέα έκθεση του εμβληματικού οίκου Louis Vuitton. Πρόκειται για την έκθεση «Volez, Voguez, Voyagez» η οποία είναι η επιτομή του γαλλικού τρόπου ζωής και μίας αισθητικής αξεπέραστα αξιομνημόνευτης.

Η έκθεση αποτελεί μια ρετροσπεκτίβα στις κομβικές δημιουργίες του οίκου, που από το 1854 παραμένει υποδειγματικός, αναφορικά με την απόλυτη τεχνογνωσία του δέρματος,

τους specialists γύρω από μια συγκεκριμένη πρωτοποριακή φιλοσοφία και την κληρονομιά του οίκου που δεν συγκρίνεται εύκολα με καμία άλλη.

Ο οίκος Louis Vuitton παραμένει πιστός και αφοσιωμένος στο πνεύμα των ιδρυτών και εμπνευστών της Art of Voyage και η έκθεση έρχεται να το προσυπογράψει. Αποσκευές, τσάντες, αρχεία και σπάνια αντικείμενα ιδιωτικών συλλογών στοιχειοθετούν το παζλ μίας παρουσίασης που αποδεικνύει πως ένα τόσο λαμπρό παρελθόν δεν μπορεί παρά να προοικονομεί ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μέλλον.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Karl Lagerfeld

Δείτε περισσότερα Galleries

Patrick-Louis Vuitton

Δείτε περισσότερα Galleries

Catherine Deneuve & Nicolas Ghesquiere.

Δείτε περισσότερα Galleries

Eva Herzigova

Δείτε περισσότερα Galleries

Adele Exarchopoulos

Δείτε περισσότερα Galleries

Louise Bourgoin

Δείτε περισσότερα Galleries

Bernard Arnault & Karl Lagerfeld.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Louis Vuitton, Voguez, Volez, Voyagez

Keywords
Τυχαία Θέματα