Vintage style!

Δημιουργήστε το με τα αξεσουάρ σας.

Τα κατάλληλα αξεσουάρ σας βοηθούν να αναδείξετε τη ρετρό πλευρά του εαυτού σας και αν τα συνδυάσετε με τα ανάλογα ρούχα μπορούν να σας χαρίσουν ένα υπέροχο στιλιστικό αποτέλεσμα που σας γυρίζει σε άλλη εποχή. Έχουν μία ιδιαίτερη αισθητική που μπορεί να δώσει τη διάθεση που θέλετε ακόμη και στις κλασσικές ή girly εμφανίσεις σας. Έτσι, οι ρετρό lovers επιλέξτε τη vintage τσάντα και παπούτσια κι ολοκληρώστε ιδανικά το μίντι printed φόρεμά σας. Επίσης, το collar-κολιέ ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου

με ρετρό επιρροές είναι αρκετά για να βάλουν την ανάλογη πινελιά που θέλετε στο ντύσιμό σας, ακόμη κι αν αυτό είναι το απλό denim look σας. Να θυμάστε πως τα vintage αξεσουάρ σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ενδιαφέρουσες αντιθέσεις και μοδάτες εμφανίσεις με τα διαφορετικά ύφους κομμάτια όπως το κλασσικό φόρεμα ή κοριτσίστικη φούστα σας γι αυτό δοκιμάστε τα!

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν συνδυάσετε τα ρετρό αξεσουάρ με τα ανάλογα ρούχα μπορούν να σας χαρίσουν ένα υπέροχο στιλιστικό αποτέλεσμα που σας γυρίζει σε άλλη εποχή.

Η κυπαρισσί απόχρωση εμπεριέχει ρετρό διάθεση στα αξεσουάρ σας.

Το τουρμπάνι ως χαρακτηριστικό ρετρό αξεσουάρ.

Για εσάς που αγαπάτε τα ρετρό βήματα με κλασσική διάθεση.

Κινηθείτε σε παστέλ αποχρώσεις στα ρετρό αξεσουάρ σας.

Το vintage καπέλο είναι αρκετό για να δώσει τη διάθεση που θέλετε στο denim look σας.

Funky & retro!

Τα vintage αξεσουάρ σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ενδιαφέρουσες αντιθέσεις και μοδάτες εμφανίσεις με τα διαφορετικά ύφους κομμάτια όπως το κλασσικά.

Αναδείξτε τη ρετρό πλευρά του εαυτού σας στην καθημερινότητά σας!

Για μία elegant εμφάνιση βγαλμένη από άλλη εποχή.

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με ρετρό επιρροές κι ο μπερές είναι αρκετά για να βάλουν την ανάλογη πινελιά που θέλετε στο ντύσιμό σας.

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα