Vintage style lovers!

17:17 4/2/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Σίγουρα θα είστε πολλές.

Τα φορέματα σε midi στιλ, τα ρομαντικά βολάν, τα preppy πουκάμισα, οι circle φούστες, τα retro & oversized λουλούδια, τα βελούδινα αξεσουάρ, τα περίτεχνα headbands, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, οι πουά τετράγωνες -«αυστηρές» τσάντες, οι καρφίτσες είναι μερικά από τα απαραίτητα «σύνεργα» που μαρτυρούν επιτυχημένες vintage

εμφανίσεις και σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Δοκιμάστε να τα συνδυάσετε μεταξύ τους ή να τα επιλέξετε μεμονωμένα δίνοντας εύκολα το ανάλογο ύφος στο μίνιμαλ μονόχρωμο look σας. Να θυμάστε πως δείχνει ιδιαίτερα stylish και πρωτότυπο να «αναμείξετε» τα μοντέρνα με τα vintage στοιχεία στο ίδιο ντύσιμο και να δημιουργήσετε το πιο updated retro look!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Midi φορέματα με λουλουδάκια και τα ανάλογα ρετρό αξεσουάρ πετυχαίνουν τις πιο στιλάτες vintage εμφανίσεις που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Το κιμονό στο vintage look σας: Να θυμάστε πως δείχνει ιδιαίτερα stylish και πρωτότυπο να «αναμείξετε» τα μοντέρνα με τα vintage στοιχεία στο ίδιο ντύσιμο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ανάλογα αξεσουάρ δίνουν εύκολα ανάλογο ύφος στις vintage εμφανίσεις σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Vintage & androgynous!

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι circle φούστες αποτελούν κομμάτι-κλειδί για ένα επιτυχημένο vintage outfit.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: circle φούστα, headbands, preppy πουκάμισα, retro, vintage, vintage lovers, αξεσουάρ, βολάν, καρφίτσες

Keywords
Τυχαία Θέματα