Top Fashion Instagram moments του 2014

12:12 3/1/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Κάνοντας μία ανασκόπηση!

Celebrities και fashionistas χρησιμοποίησαν φανατικά τo Instagram τη χρονιά που μας πέρασε. Πολλές από τις insta-στιγμές τους απαθανατίστηκαν κι απέσπασαν δεκάδες χιλιάδες likes από τους followers στους οποίους έδωσαν τη ευκαιρία –έστω κι από μακριά- να «παρευρεθούν» σε σημαντικά fashion moments όπως το πολυσυζητημένο fashion

show του οίκου Chanel ή να γνωρίσουν την φημισμένη social media καμπάνια του Marc By Marc Jacobs. Ανατρέξαμε στα best Fashion Instagram moments του 2014 και πάμε να τα ξαναθυμηθούμε!

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Μετά το πολυσυζητημένο fashion show του οίκου Chanel όπου αναπαριστούσε ένα supermarket με Chanel προϊόντα, πολλές fashionistas είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στην πολυπόθητη πασαρέλα καθώς και πολλοί followers τους μέσω…Instagram.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Marc Jacobs ανακοίνωσε ότι αυτός κι οι creative directors Katie Hillier και Luella Bartley θα κάνουν το casting της επόμενης Marc by Marc καμπάνιας μέσω των social media. Το Twitter και το Instagram πλημμύρισε με 70.000 #CastMeMarc selfies.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η editor-in-chief του Lucky και η social media master Eva Chen ενημέρωσε την εγκυμοσύνη της στους followers της με ένα ζευγάρι μικροσκοπικά sneakers και μία baby Chanel τσάντα.

Δείτε περισσότερα Galleries Η 4χρονη Couturier

Η πιο χαριτωμένη ιστορία μόδας από την 4χρονη που σχεδιάζει Haute Couture φορέματα και τα αναρτεί η μητέρα της στο instagram.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το Ice Bucket Challenge Video της Anna Wintour.

Δείτε περισσότερα Galleries Rihanna is back!

Η απουσία της στο Instagram -λόγω boycottage- έγινε αισθητή όπως επίσης κι επιστροφή της με το Instagram να γίνεται πιο funny & sexy γεμάτο party pics και selfies.

Δείτε περισσότερα Galleries Instagram wedding of the year

Solange Knowles- Alan Ferguson

Δείτε περισσότερα Galleries

Τη μεγαλύτερη insta-καταστροφή σημείωσε το blog «Song of Style’s Aimee Song» χάνοντας 100,000 followers. Ευτυχώς διατηρεί ακόμη τους 1.8 εκατομμύρια ακόλουθους για «συντροφιά».

Δείτε περισσότερα Galleries

Kendall Jenner: Η Instagram Master του 2014.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Celebrities, Chanel, fashion moments, fashion show, fashionistas, Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα