Κατσουράνης: «Με πολέμησαν στην Εθνική»

12:05 3/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο Κώστας Κατσουράνης σπάει τη σιωπή του και σε συνέντευξη του αποκάλυψε πως τον πολέμησαν στην Εθνική εξαιτίας του ΠΑΟΚΟλυμπιακός...

Ο πρώην παίκτης της Πούνε Σίτι στην Ινδία και του Ατρόμητου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και μίλησε για την επιλογή του να αγωνιστεί με τον Ατρόμημο, για το αν θα

κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, για το πέρασμά του από την Ινδία και για την Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στην «Αγορά»:

Για τον Ατρόμητο: «Είναι μία οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες. Βρίσκεται στην Αθήνα, όπου ζει η οικογένειά μου, και νομίζω ότι υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για το αν θα κλείσει την καριέρα του στον Ατρόμητο: «Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο. Το συμβόλαιό μου είναι για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης. Βέβαια, όλοι γνωρίζουμε ότι οι οψιόν δεν κατοχυρώνουν κανέναν. Για να υπάρξει ανανέωση πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές. Δεν έχω σκεφθεί αν αυτός θα είναι ο τελευταίος σταθμός της καριέρας μου. Αυτό που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να παίξω καλή μπάλα, να μην έχω τραυματισμούς και να πάμε όσο καλύτερα γίνεται με τον Ατρόμητο. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους».

Για το πρωτάθλημα της Ινδίας και πως είναι: «Η Ινδία είναι ένας άλλος κόσμος. Οι αγώνες ήταν εξαιρετικοί, είχαν θέαμα. Για να πω την αλήθεια, ούτε εγώ περίμενα να γίνουν τόσο καλά παιχνίδια. Το πρωτάθλημα ήταν αξιόλογο και τα ματς συγκέντρωσαν υψηλές τηλεθεάσεις. Οι αγώνες είχαν ένταση, αγωνία, ενδιαφέρον. Δεν έγιναν ματς επίδειξης, όπως πιστεύουν πολλοί. Μόνο χαμηλό δεν ήταν το επίπεδό τους. Καλά ήταν. Εμπειρία».

Για την Εθνική και το Μουντιαλ: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Θα σας πω όμως ότι δεν πικράθηκα. Ξέρω τι μπορώ να περιμένω. Γνωρίζω ότι υπήρχαν άλλοι λόγοι για την πολεμική. Η αφετηρία ήταν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η Ελλάδα, σε αυτή τη χώρα ζούμε».

The post Κατσουράνης: «Με πολέμησαν στην Εθνική» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα