Tα 9+1 Hollywood Moments της εβδομάδας

Οι stars σε καθημερινά στιγμιότυπα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Amal Clooney

Λονδίνο, 24/6

Η 37χρονη δικηγόρος και σύζυγος του George Clooney απαθανατίστηκε κατά την έξοδό της από το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου την Τετάρτη. H Amal Clooney, μετά από την παραμονή της στη Νέα

Υόρκη για μερικές εβδομάδες, επέστρεψε στη βάση της, τη βρετανική πρωτεύουσα.

Δείτε περισσότερα Galleries Lady Gaga

Νέα Υόρκη, 22/6

Μετά τις διακοπές στη Μπαχάμες, η 28χρονη ποπ σταρ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, όπου τη συνάντησε ο φακός κατά την έξοδό της από το διαμέρισμά της με το κατοικίδιό της, την Asia.

Δείτε περισσότερα Galleries Mariah Carey

Σαρδινία, 22/6

Μετά το Κάπρι, όπου έκανε διακοπές με τον νέο της σύντροφο James Packer, η pop diva συνέχισε στη Σαρδινία, μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Morrocan και Monroe.

Δείτε περισσότερα Galleries Cristiano Ronaldo

Mαϊάμι, 24/6

Με τον 5χρονο γιο του Cristiano Jr. έκανε βουτιές και παιχνίδια σε πολυτελές θέρετρο του Miami Beach ο 30χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Δείτε περισσότερα Galleries Diane Von Furstenberg

Nέα Υόρκη, 25/6

Το σήμα της ειρήνης και το καλύτερο χαμόγελό της χάρισε στους φωτογράφους που την απαθανάτισαν στη Νέα Υόρκη η 68χρονη σχεδιάστρια.

Δείτε περισσότερα Galleries Mark &Rhea Wahlberg

Νέα Υόρκη, 24/6

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Rhea παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ted 2 ο 42χρονος ηθοποιός. Η 37χρονη Rhea επέλεξε φόρεμα Victoria Beckham.

Δείτε περισσότερα Galleries Diane Kruger &Joshua Jackson

Λος Άντζελες, 25/6

Η 38χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος σύντροφός της, που μετρούν 9 χρόνια σχέσης, έκαναν έναν περίπατο στο Λος Άντζελες, μετά το γέυμα τους στο Alfred Coffee & Kitchen στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Δείτε περισσότερα Galleries Sharon Stone

Νέα Υόρκη, 25/6

Η 57χρονη ηθοποιός με casual chic outfit κατά την έξοδό της από το Barney’s της Νέας Υόρκης.

Δείτε περισσότερα Galleries Reese Witherspoon

Λος Άντζελες, 25/6

Αφού επέστρεψε από το Μεξικό, όπου ταξίδεψε με τη Sofia Vergara για την προώθηση της ταινίας τους Hot Pursuit, η Reese Witherspoon συνέχισε με στυλ τις δραστηριότητές της στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Amber Heard

25/6, Χόλιγουντ

Στην πρεμιέρα της ταινίας της Magic Mike XXL στο TCL Chinese Theatre IMAX η 29χρονη ηθοποιός και σύζυγος του Johnny Depp επέλεξε φόρεμα Monique Lhuillier.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Cristiano Ronaldo, Lady Gaga, Mariah Carey, mark wahlberg, pics of the week, Reese Witherspoon, τα στιγμιότυπα της εβδομάδας

Keywords
Τυχαία Θέματα