Summer in Clinique

Η σειρά Clinique Sun με την αποκλειστική τεχνολογία SolarSmartTM προσφέρει ολοκληρωμένη άμυνα από τις επιβλαβείς υπεριώδεις (UV) ακτίνες με αναλογία 3:1, όπου η προστασία UVB είναι αναλογικά τριπλάσια από την προστασία UVA. Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Η αναλογία 3:1 είναι σημαντική γιατί διασφαλίζει ότι τα προϊόντα περιέχουν επαρκή προστασία από τις ακτίνες UVA. Οι συνθέσεις με την Τεχνολογία SolarSmart™ της Clinique

περιέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό φωτοσταθερών αντηλιακών φίλτρων, που είναι μελετημένα ώστε να βοηθούν το δέρμα να αμύνεται στις επιθέσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Τα αντηλιακά της CLINIQUE είναι έτοιμα να σας προσφέρουν την κατάλληλη προστασία. Οι επιλογές δεικτών προστασίας UV και συνθέσεων καλύπτουν κάθε προσωπική προτίμηση και τρόπο ζωής. Οι συνθέσεις είναι μη λιπαρές, ανθεκτικές στο νερό και στον ιδρώτα, δεν φράσσουν τους πόρους και είναι κατάλληλες ακόμη και για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Για το πρόσωπο:

SPF 30 Face Cream, SPF 40 Face Cream και Stick SPF35 για τις ευαίσθητες ζώνες.

Για το σώμα:

SPF 30 Body Cream , SPF 40 Body Cream

After Sun για πρόσωπο και σώμα:

SPF 15 Face and Body Cream After Sun Rescue Balm with Aloe

Αυτό το καλοκαίρι είναι το Time to Summer in CLINIQUE! Εκτός από μοναδικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για προστασία κάτω από τον ήλιο, η Clinique σας προμηθεύει και με υπέροχα, fun δώρα με τις αγορές σας. Αναζητήστε τα από τον Μάιο του 2013 στις Συμβούλους Clinique.

The post Summer in Clinique appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα