Style report: Αυτά που χρειαζόμαστε για τον πιο stylish Σεπτέμβρη

07:46 2/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ξεκινώντας από τα πολύ βασικά, τα οποία είναι φυσικά οι 5 επικρατέστερες τάσεις που θα δούμε αυτό το φθινόπωρο, αρχίζουμε σιγά σιγά να χτίζουμε το fall/winter στιλ μας, χωρίς όμως ποτέ να ξεχνάμε τους all time classic κανόνες που θα μας χαρίσουν μια chic και προσεγμένη εμφάνιση.

Όπως κάθε σεζόν, δίνουμε μεγάλη σημασία και στα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση

στη στιγμή. Από τα πιο fashionable γυαλιά που δεν αποχωρίζονται αυτή τη στιγμή celebrities και it girls μέχρι το απόλυτο γυναικείο φετίχ, που δεν είναι άλλο από τις τσάντες.

Παράλληλα, «αγκαλιάζουμε» τάσεις που επανέρχονται για να φέρουν τον πιο cool αέρα στις εμφανίσεις μας, όπως το athleisure trend που συνδυάζει glam στοιχεία με πιο αθλητικό ύφος και είναι so ho right now! Εναλλακτικά, για τα πιο λαμπερά και αξέχαστα looks, ακόμα και τις πρωινές ώρες, τα metallics είναι ο σίγουρος δρόμος προς τη στιλιστική επιτυχία.

Κρατώντας λοιπόν όλα αυτά κατά νου και παρακολουθώντας καθημερινά τις πιο hot εξελίξεις στον κόσμο της μόδας, αυτός ο Σεπτέμβρης προβλέπεται oh so stylish! Και μην ξεχνάτε, εδώ θα βρείτε όλα τα tips για πάτε τις φωτογραφίες σας στο Instagram σε άλλο επίπεδο, θέτοντας σε εφαρμογή ταυτόχρονα όλα όσα μάθατε παραπάνω!

Keywords
Τυχαία Θέματα