#ItsAmaliaK: Το ιδανικό hairstyle για γάμο και βάφτιση

15:15 1/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Συνήθως τις μέρες του Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου γίνονται πολλοί πολλοί γάμοι και βαφτίσεις. Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως δυσκολεύομαι να διαλέξω τι θα βάλω και πώς θα ντυθώ σε τέτοια events. Από τη μία δεν πρέπει να είσαι over the top, αλλά από την άλλη ούτε πολύ απλή ή βαρετά ντυμένη! Η λύση σε αυτό το δίλημμα είναι γι ακόμη μία φορά το μίνιμαλ look με μία εκκεντρική λεπτομέρεια.

Look 1

Προσωπικά προτιμώ

ένα φόρεμα σε nude αποχρώσεις ή ένα απαλό ροζ, το οποίο συνδυάζω με nude γόβες ή ψηλά σανδάλια – που είναι τώρα της μόδας.

Η λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά σε αυτό το σύνολο θα είναι τα μαλλιά! Τόλμησε να κάνεις το crown braid, ένα σχετικά δύσκολο χτένισμα αλλά είναι σίγουρο πως θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει σε ξεχωρίσεις χωρίς να δείχνεις υπερβολικά φτιαγμένη.

Δες αυτό το βιντεάκι για οδηγίες.

Όταν τελειώσεις την πλεξούδα σου βάλε λίγο πηλό Got2b iStylers της Schwarzkopf για να τραβήξεις μερικά τουφάκια, έτσι ώστε να φαίνεται πιο ατημέλητη ή να βάλεις μερικά σημεία, που πετάνε και δεν σου αρέσουν, σε τάξη!

Look 2

Αν θες να κάνεις μία λιγότερο απλή εμφάνιση, η τελευταία τάση της μόδας τώρα είναι το floral, εμπνευσμένο από την νέα συλλογή του οίκου Dolce & Gabbana.

Προφανώς τα ρούχα αυτά είναι πολύ ακριβά, παρ’όλα αυτά οίκοι όπως Zara, Topshop, κλπ έχουν βγάλει αντίστοιχα ρούχα και σε πολύ πιο προσιτές τιμές.

Tip: Aν διαλέξεις το δεύτερο σύνολο είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις όλες τις υπόλοιπες λεπτομέριες του outfit σου πολύ απλές. Δηλαδή, μην βάλεις κοσμήματα, βάψου πολύ ελαφριά, και μην επεξεργαστείς τα μαλλιά σου. Το φυσικό look είναι το μόνο που ταιριάζει σε αυτή την περίπτωση και πίστεψέ με θα κάνει όλη την διαφορά!

Smootch

xxx

Αμαλία

Keywords
Τυχαία Θέματα