Smokey eyes: Ένα σας βλέμμα αρκεί

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα makeup look των γυναικών. Παλαιότερα η τεχνική που γινόταν ήταν αρκετά πιο δύσκολη και απαιτούσε συγκεκριμένο εξοπλισμό σε πινέλα αλλά και προϊόντα μακιγιάζ. Πλέον, δεδομένου ότι έχουν γίνει και πιο απλές οι τάσεις, το smokey makeup look μπορεί να γίνει από όλες τις γυναίκες, με τα βασικά καλλυντικά που περιέχονται στα καλλυντικά τους.
Αρχικά λοιπόν θα πρέπει να κάνετε μία καλή βάση στο πρόσωπό σας. Από την στιγμή που επιλέγετε ένα έντονο makeup look, στα μάτια σας

πρέπει όλο σας το πρόσωπο να δείχνει ενυδατωμένο και περιποιημένο. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε concealer στα μάτια-προτιμήστε φυσική απόχρωση και όχι πιο ανοιχτή- και να πουδράρετε ελαφρώς τα μάτια για να μην δημιουργηθούν γραμμές στις ρυτίδες, από το υγρό concealer.
Με ένα φαρδύ πινέλο απλώστε μία φυσική σκιά-μπεζ- σε όλο σας το κινητό βλέφαρο και ελαφρώς από κάτω. Επιλέξτε το χρώμα του μολυβιού που θέλετε και τονίστε άνω και κάτω ρίζες των βλεφάρων σας-μπορείτε αν θέλετε να τονίσετε μόνο την εξωτερική γωνία, των κάτω ριζών αν τα μάτια σας είναι εσώφθαλμα. Συνεχίστε με το μολύβι διαγράφοντας το άνω μέρος του κινητού σας βλεφάρου, να θυμάστε ότι το μολύβι στο καπάκι του ματιού σας πρέπει να έχει σχήμα μπανάνας.
Στη συνέχεια με ένα πινέλο, το οποίο έχετε βουτήξει σε σκιά της αρεσκείας σας ξεκινήστε να σβήνετε το μολύβι, δουλεύοντάς το με απαλές και τοπικές κινήσεις. Συνεχίστε και στις ρίζες των βλεφάρων σας, σβήνοντας όσο εσείς θέλετε το μολύβι, για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Στο ελάχιστο, ακάλυπτο μέρος που έχει σχηματιστεί στο κινητό σας βλέφαρο-μεταξύ ριζών και καπάκι-προσθέστε μία σκιά της αρεσκείας σας-σκούρα ή ανοιχτή.
Τελειώστε το μακιγιάζ βάζοντας μολύβι στις εσωτερικές ρίζες των βλεφάρων σας και μάσκαρα. Αν θέλετε μπορείτε με ένα eyeliner να τονίσετε επιπλέον τις άνω ρίζες των βλεφάρων σας.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διπλή σκιά, Christian Dior.

Δείτε περισσότερα Galleries

Eyeliner, Chanel.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σκιά, με shimmer, ΜΑC.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μάσκαρα, Clinique.

Δείτε περισσότερα Galleries

Concealer, Estee Lauder.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σχηματίστε μία «μπανάνα» στο άνω μέρος του κινητού σας βλεφάρου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Σβήστε όσο πρέπει το μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πούδρα, Shiseido.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μπορείτε πολύ εύκολα να αποκτήσετε το βλέμμα της Cara, αν ακολουθήσετε τα βήματα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: makeup look, smokey eyes, έντονο βλέμμα, καλλυντικά, μακιγιάζ ματιών, τεχνική smokey eyes

Keywords
Τυχαία Θέματα