Scrapbook #JennyJenny no17

Μετά από ένα τριήμερο, όπως αυτό της 25ης Μαρτίου, νιώθω πάντα πιο ανανεωμένη. Μπορεί να μην ξεκουράζομαι πολύ αλλά περνάω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου, με φίλους και κάνω βόλτες που με γεμίζουν καινούργιες εικόνες. Έτσι λοιπόν θα ξεκινήσω και την τελευταία εβδομάδα του Μάρτη, αναμένοντας τον Απρίλη και το ήλιο που θα φέρει.

#pink Φροντίστε να υπάρχει πάντα χώρος για ένα μπουκέτο λουλούδια στο σπίτι σας. Θα σας φτιάχνουν τη διάθεση και θα δίνουν χαρούμενες πινελιές στη διακόσμηση.

Αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε πολλά λουλούδια σε έντονα χρώματα ή να κόψετε από τον κήπο σας, που σίγουρα, αν τον φροντίζετε, θα είναι ανθισμένος.

#gogreen Κάνω τη δική μου προσπάθεια στο σπίτι μου φυτεύοντας λουλούδια και ζαρζαβατικά. Μου αρέσει να τα βλέπω αλλά απολαμβάνω και να τα περιποιούμαι. Αυτή η διαδικασία με ηρεμεί. Αυτά τα φύλλα που βλέπετε είναι της φραουλιάς μου και περιμένω πως και πως να βγάλουν μικρές φραουλίτσες.

#picnic Στον κήπο του Jenny Jenny απολαμβάνουμε τον ήλιο όταν έχει καλό καιρό. Αυτός ο μήνας μας έκανε λίγες φορές τη χάρη για ήλιο, αλλά εμείς δεν χάσαμε ευκαιρία να τον απολαύσουμε. Και αποφασίσαμε με την Ελιάνα να κάνουμε εκεί το beauty part αφού σχετίζεται άμεσα με τον ήλιο.

#suncare Η αντιηλιακή σειρά της Clinique είναι από τις πιο ενημερωμένες. Καλύπτουν όλες τις ανάγκες που έχουμε για προστασία, τόσο στην πόλη όσο και στην παραλία. Κι αν σκέφτεστε ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για αντιηλιακά, κάνετε λάθος. Ο ήλιος είναι βλαβερός για το δέρμα μας όλες τις εποχές, απλά το καλοκαίρι λίγο περισσότερο. Ξεκινήστε να βάζετε αντιηλιακό στο πρόσωπό σας -αν δεν το κάνετε ήδη- και δοκιμάστε αυτό που σας ταιριάζει από την Clinique.

#haircolor Ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας και ταυτόχρονα φροντίστε τα με την Keratin Color της Schwarzkopf. Δώστε λίγο περισσότερο φως στο ξανθό σας με 3 απλές κινήσεις. Βρείτε την απόχρωσή σας και αφιερώστε λίγο χρόνο στο σπίτι για τα μαλλιά σας.

#JennyJennyteam Η κουζίνα με τις μυρωδιές από τα #tsoulomageiremata είναι το σημείο συνάντησης της ομάδας. Εκεί είναι πολύ πιθανόν ν μας βρει κανείς όλους μαζεμένους να κάνουμε «last minute meeting».

#smell Το νέο άρωμα του αγαπημένου μου Tom Ford μας γέμισε με ανατολίτικες και λουλουδάτες μυρωδιές. Το Tom Ford Soleil Blanc είναι ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα για γυναίκες και άνδρες με κεχριμπάρι και νότες ανθών της Ανατολής. Για ακόμα μία φορά ο Tom Ford βρήκε τρόπο να μας κάνει να «εθιστούμε» με τις μυρωδιές του.

#reunion Το Σάββατο στο σπίτι του Jenny Jenny ήρθε η παλιά μου συμμαθήτρια Εβελίνα Παπούλια. Η κουβέντα στράφηκε στο παρελθόν και στις αστείες ιστορίες από τα μαθητικά μας χρόνια.

#guest Την Κυριακή υποδεχθήκαμε τον νέο μπαμπά Αποστόλη Τσότσικα, ο οποίος μας μίλησε για την αλλαγή που έχουν φέρει τα παιδιά στη ζωή του.

#nature Η μέρα έχει μεγαλώσει και το τοπίο γύρω από το σπίτι του Jenny Jenny έχει αρχίσει και παίρνει τα χρώματα της Άνοιξης. Η θέα και μόνο του πράσινου σε κάνει να νιώθεις πιο αισιόδοξος!

Keywords
Τυχαία Θέματα