Τα εβδομαδιαία ζώδια από τον Γιώργο Πανόπουλο από 28/03/2016 – 03/04/2016

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 28/03/2016 – 03/04/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > KΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σημαίνει κινητικότητα, επικοινωνία, ραντεβού, συναντήσεις, εντατικοποίηση των επαγγελματικών ρυθμών, εργασιακά σχέδια και δρομολόγησή τους, πρακτικές δοσοληψίες, πιο έντονη κοινωνική ζωή. Κι ενώ ο Ερμής επιταχύνει την καθημερινότητα με επιπλέον

δουλειές ή συναντήσεις, η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάνει να ονειρεύεσαι διακοπές, ταξίδια, ιδανικούς έρωτες.

Ακόμα κι αν είσαι αναγκασμένος/η να αντέξεις το ρεαλισμό της καθημερινότητας υπάρχουν στιγμές, όπως τώρα, που θέλεις να ξεφύγεις, να πας μια βόλτα με αυτόν/ήν που σε ενδιαφέρει, να πιεις καφέ βλέποντας τους περαστικούς, να το σκάσεις από υποχρεώσεις και καθήκοντα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Μερικές επισημάνσεις: Στις συνεργασίες πρόσεξε τις απαιτήσεις σου –τι δίνεις, τι σου δίνουν–, απόφυγε δάνεια, πλήρωσε τους λογαριασμούς, μη δανείζεις, ξεκαθάρισε οικονομικές σχέσεις με συνεταίρους –ποιος, τι–, συνεννοήσου για πιθανές εκκρεμότητες με την εφορία, αποσαφήνισε ό,τι σχετίζεται με μεταβίβαση περιουσίας κ.λπ. Με δύο λόγια το εμφανές κομμάτι του Άρη στον Τοξότη σημαίνει να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου, να δεις που βρίσκεσαι και να αντιμετωπίσεις προβλήματα που παρουσιάζονται.

Η άλλη πλευρά αυτής της διέλευσης έχει επιθυμία για αισθήματα, για στενή σχέση, για αναζωογόνηση της σχέσης, για βάθος στη σχέση: αν δεν υπάρχει ικανοποίηση στη σχέση η δυσφορία βγαίνει άτσαλα είτε με παράπονα και συγκρούσεις είτε με αιχμή κοινά οικονομικά θέματα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς είναι καλό νέο γιατί σε βγάζει στον κόσμο, σε κάνει χαριτωμένο/η και σε βάζει, αν θέλεις, στο κέντρο της κοινωνικής ζωής. Μπορείς να γοητεύσεις, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που θέλεις –είτε επαγγελματικά είτε για διασκέδαση ή συναναστροφή–, σου δίνει μια φόρα να στρέψεις τα πράγματα προς τα εκεί που θέλεις. Ταυτόχρονα βεβαίως το θέμα των σχέσεων –των σχέσεων που θεωρείς σοβαρές εργασιακά ή αισθηματικά– είναι πάντα παρόν με διακυμάνσεις είτε προς τα επάνω είτε προς τα κάτω.

Οι σχέσεις, ή έστω η μία σχέση που σε απασχολεί, βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή από τον άποψη ότι τεστάρεται η αντοχή της, αν είναι πρόσφατη, ή χρειάζεται να επανεξεταστεί, αν είναι παλιά. Δηλαδή ο/η σύντροφος, ο/η συνεργάτης μπορεί να είναι το αντικείμενο διαπραγματεύσεων, συγκρούσεων, παραπόνων, συμβιβασμών ή και εξελίξεων που δημιουργούν κρίση ή ανακατατάξεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δουλειά, ρουτίνα, υγεία, σώμα, υποχρεώσεις, εκκρεμότητες από τη μία πλευρά και η ανάγκη/επιθυμία να σε αφήσουν να είσαι ο εαυτός σου, να έχεις τις ιδέες σου, να διεκδικείς τα θέλω σου, να έχεις τη δική σου οπτική στα πράγματα. Από τη μία να κάθεσαι στην ουρά για να πληρώσεις τους λογαριασμούς, από την άλλη να θέλεις να ταξιδέψεις, να μάθεις καινούργια πράγματα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να πάρει η ζωή σου ξανά μπρος.

Από τη μία άγχος για τη δουλειά,εντάσεις κάθε τόσο με το από πάνω ή τον από δίπλα και από την άλλη να θέλεις να πάρεις αυτόν/ή που αγαπάς και να εξαφανιστείτε εκεί που δεν πιάνουν κινητά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Μερικές φορές είναι δύσκολο να πεις τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα, η αγάπη ή η αναγνώριση. Η αγάπη ή το ψωμί. Ο Κρόνος στον Τοξότη επιβάλλει να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου απαιτήσεις, σου περιορίζει τη χαρά, σε κάνει πολύ σοβαρό/η στα θέματα καρδιάς. Για τον Κρόνο σημασία έχει η σταθερότητα, η διάρκεια, η δέσμευσή σου απέναντι σε αυτόν/ήν που αγαπάς, που ζεις μαζί ή που ενδέχεται να γνωρίσεις και να ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία.

Το πάθος, τα ερωτικά πυροτεχνήματα, η έκσταση του έρωτα δεν είναι προτεραιότητες. Κι όμως, όταν ο Άρης βρίσκεται επίσης στον Τοξότη, νιώθεις, επιθυμείς, λαχταράς, αναζητάς το παθιασμένο φιλί, το για πάντα, την ερωτική παραζάλη. Όσο δύσκολο κι αν είναι να παραστήσεις τον συγκρατημένο ερωτευμένο, αυτός είναι ο ρόλος που καλείσαι να παίξεις τώρα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει νοσταλγία όταν κοιτάμε τις οικογενειακές φωτογραφίες, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι δεν ήταν μόνο μια ανέφελη περίοδος, ότι πίσω από τα χαμόγελα υπήρχαν κρίσεις, πόνος, διαφορές, συγκρούσεις, παράπονα. Ο Άρης στον Τοξότη για μεγάλο διάστημα θυμίζει πιθανόν το τότε. Το τότε συνδέεται με το σήμερα: η μαμά και ο μπαμπάς μπορεί να είναι σήμερα ο διευθυντής, ο/η σύντροφος, ένας φίλος, ο/η σύζυγος, ο συνεργάτης, ο συνάδελφος.

Με αυτούς πιθανόν ξαναζούμε ό,τι δεν λύσαμε τότε και πολλές φορές άτσαλα, επιθετικά και ασυνείδητα. Ο Άρης βρίσκεται μέσα στην «οικογένεια» επιθετικός εξαιτίας προβλημάτων που δεν λύθηκαν όταν έπρεπε να λυθούν και τώρα έρχονται ίσως στην επιφάνεια με ένταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Μετά την Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου είναι καιρός περισυλλογής: να σκεφτείς πού βρίσκεσαι, με ποιους, πού πας και από πού έρχεσαι. Χρειάζεται να διαπιστώσεις το χάσμα ή όχι που υπάρχει μεταξύ όσων προσπαθείς, αγωνίζεσαι και ονειρεύεσαι και την πραγματικότητας που ζεις. Έλεγχος της πραγματικότητας. Σχέση: σε τι κατάσταση βρίσκεται; Υπάρχει, δεν υπάρχει, σε ικανοποιεί, την αναζητάς, σου λείπει, εξελίσσεται;

Επαγγελματική πραγματικότητα:τι κάνεις για αυτήν, τι σκοπεύεις, πώς βλέπεις τη συνέχειά της, ποιες είναι οι φιλοδοξίες και οι δυσκολίες σου; Ναι, είναι σχεδόν σίγουρο –και κατανοητό– ότι έχεις βαρεθεί/κουραστεί ακόμα και να αισθάνεσαι απελπισμένος/η ή απογοητευμένος/η. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχει νόημα ούτε να θυμώνεις, ούτε να κατηγορείς, αλλά ούτε και να αυτομαστιγώνεσαι για αυτούς που αισθάνεσαι ότι δεν σε εκτίμησαν, σε εγκατέλειψαν ή ακόμα και σε πρόδωσαν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαγράψεις και να προχωρήσεις. Τώρα σε μια πιο αισιόδοξη νότα υπάρχει κάτι –η Αφροδίτη, αλλά και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς– που σου λένε να βάλεις στην άκρη τα άγχη σου, τους φόβους και την τυχόν απογοήτευσή σου και να κοιτάξεις τα όνειρά σου, το μέλλον σου, τους ανθρώπους που έρχονται. Η δημιουργικότητα κοχλάζει, το πάθος είναι ενεργοποιημένο κι έχει τη δύναμη να οδηγήσει τη ζωή σου προς τα εκεί που θέλεις.

Βρες τη δουλειά που θα σε κινητοποιήσει, το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει ή το στόχο που σε ενδιαφέρει πολύ και τρέξε. Βεβαίως και μπορείς να επιστρατεύσεις τη γοητεία σου και να υιοθετήσεις τα λάγνα βλέμματα κρεβατοκάμαρας. Φυσικά και μπορείς να διασκεδάσεις και να ριχτείς με ανανεωμένη διάθεση στο σεξ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Χωρίς περιστροφές: το να αρπάζεσαι, να αντιπαρατίθεσαι ακόμα και με κάποιον που θεωρείς ότι καταφανώς έχει άδικο, είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά στρεσογόνο, αλλά χρειάζεται να θυμάσαι και κάτι ακόμα. Αν πεις ή γράψεις τη λάθος ατάκα στο λάθος άνθρωπο την ακατάλληλη στιγμή, τότε μπορεί να είσαι ο χαμένος ακόμα κι αν ήσουν από τη σωστή πλευρά.

Με τον Άρη στο ζώδιό σου να γεμίζει το ρεζερβουάρ σου με καύσιμο για να τρέξεις τους στόχους που θέλεις και που σου δίνει τη δύναμη, την ενέργεια και την τόλμη να κάνεις ακόμα και τα αδύνατα δυνατά καταρχάς στον επαγγελματικό τομέα και δευτερευόντως στο αισθηματικό μέτωπο, μη χάνεις χρόνο σε αναποτελεσματικές συγκρούσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μερικές φορές χρειάζεται να ευγνωμονούμε και την πιο αχάριστη δουλειά γιατί μας κρατάει γερά δεμένους στην πραγματικότητα αποσπώντας μας από κρίσεις ή περιόδους απογοήτευσης ή απελπισίας. Όσο όμως κι αν διαθέτεις τα εφόδια για να αντέχεις τις κακοτοπιές και τις δυσκολίες, τις κρίσεις και τις αναποδιές, υπάρχουν ώρες που θα ’θελες να πέσεις για ύπνο και να ξυπνήσεις σε μια ηλιόφωτη καθημερινότητα. Ή, ακόμα καλύτερα, να φύγεις για ένα εξωτικό νησί και να μη μαθαίνεις κανένα νέο – να απαλλαγείς από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα και κυρίως το «εσύ για όλους».

Επειδή το μυαλό και οι σκέψειςμπορούν να γίνουν μεγάλη παγίδα με την πειστικότητα που έχουν να προβλέπουν την καταστροφή, θυμήσου ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε σένα είναι ένας δυναμικός άνθρωπος –άντρας ή γυναίκα– που διαθέτει σταθερότητα, πυγμή, κύρος. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ε καλά, ναι. Ποιος δεν θα επέλεγε να μπει σε ένα καράβι έστω και με κύμα από το να τρελαίνεται με λογαριασμούς, δάνεια, έξοδα και πληρωμές; Όμως έτσι και συνειδητοποιήσεις ότι τα πάντα κοστίζουν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και καλύτερα τις οικονομικές προκλήσεις. Το χρήμα από τη μία μπορεί να φεύγει παντού, αλλά αυτό σημαίνει ότι έρχεται κιόλας και από την άλλη υπάρχει η επιθυμία να αγαπήσεις και κυρίως να αγαπηθείς: ναι είναι μια εγωιστική περίοδος.

Θέλεις από τους άλλους να σου δώσουν, να πάρεις. Απαιτείς αισθήματα, χαρές και ύλη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Ο τομέας που σχετίζεται με την επαγγελματική ζωή, τη δημόσια εικόνα και την αναγνώριση, τις φιλοδοξίες σου, την ανάγκη να διακριθείς κοινωνικά και την επιθυμία σου να δημιουργήσεις κάτι σημαντικό είναι ενεργοποιημένος και θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό. Οπότε εδώ χρειάζεται να στρέψεις την προσοχή σου και να ρίξεις το βάρος σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου για λίγο ακόμα σε διευκολύνει στις επιδιώξεις και τους στόχους σου: μπορείς να συναντήσεις χρήσιμους ανθρώπους, να συνεργαστείς καλύτερα, να σε διευκολύνουν, να βρεις άκρη με τα σχέδιά σου, να ξεκινήσεις την επαγγελματική σου ζωή ή να την εξελίξεις.

Όλα αυτά βεβαίως χρειάζονται ψυχραιμία, μεθοδικότητα, οργάνωση και κυρίως να ξέρεις τι επακριβώς θέλεις να καταφέρεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ζώδια

Keywords
ζωδια σημερα, athens voice, έκλειψη σελήνης, athens, voice, σημαίνει, εκκρεμότητες, διδυμοι, λεων, αρης, καιρος, βρες, tags, κινηση στους δρομους, εκλειψη ηλιου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, η ζωη, ξανα, δυνατα, το θεμα, αιχμη, αφροδιτη, δανεια, δουλεια, εφορια, θεμα, κινητα, λεων, νησι, ονειρα, περιοδος, πυροτεχνηματα, υγεια, υλη, φωτογραφιες, ψωμι, athens voice, αγαπη, αγχος, ανθρωπος, βγαινει, βρισκεται, γοητεια, διαστημα, δυναμη, δειτε, διδυμοι, δικη, εαυτος, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εκσταση, ενεργεια, εξοδα, επικοινωνια, επρεπε, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, υπηρχαν, υπνο, θυμασαι, θυμιζει, θυμησου, εικονα, κυμα, κρονος, λαθος, λειπει, λογια, μαμα, μπορεις, μυαλο, νοημα, παντα, παθος, ποσειδωνας, προβληματα, ραντεβου, ρεζερβουαρ, σιγουρο, συνεχεια, σωμα, σχεδια, ταξιδια, τολμη, φιλι, φυσικα, φορα, χασμα, χρημα, χαρα, ψυχραιμια, ωρες, athens, class, δουλειες, ερωτες, για σενα, κομματι, μια φορα, νιωθεις, ουρα, σημαίνει, single, τοξοτη, θεματα, βεβαιως, voice
Τυχαία Θέματα