SAG Awards 2016: Τα 12 beauty looks που ξεχωρίσαμε

17:09 1/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μπορεί στις red carpet εμφανίσεις τον πρώτο λόγο να έχουν κυρίως οι εντυπωσιακές τουαλέτες και τα κομψά outfits των celebrities, σειρά όμως έχουν πάντα και τα beauty looks τους, τα οποία δημιουργούν τάσεις κάθε φορά. Στο κόκκινο χαλί των φετινών SAG Awards, μεγάλος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ ων ηθοποιών ήταν το χρώμα στα χείλη, με αποχρώσεις από baby pink μέχρι έντονο φούξια και φλογερό

κόκκινο να δίνουν άλλο χαρακτήρα στην εμφάνιση της κάθε ηθοποιού.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Christina Hendricks υποστηρίζει τέλεια ένα έντονο cat-eye μακιγιάζ και χείλη σε τριανταφυλλί απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα lipstick σε έντονη απόχρωση είναι ο σίγουρος τρόπος να δώσετε ζωή στο πρόσωπό σας. Ακολουθείστε το παράδειγμα της Priyanka Chopra.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η πάντα αιθέρια Naomi Watts δε μας απογοητεύει ποτέ. Τα glossy φούξια χείλη της ταίριαξαν τέλεια με τα ξανθά μαλλιά και τη λευκή της επιδερμίδα, ενώ πολύ σωστά, άφησε το υπόλοιπο μακιγιάζ πιο «ήσυχο» και διακριτικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα baby pink ρουζ στα ζυγωματικά, σαν αυτό της Melissa Rauch, γλυκαίνει υο πρόσωπο και το κάνει να φαίνεται πιο αρμονικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Rooney Mara επέλεξε να τονίσει το εκφραστικό της βλέμμα με αρκετές δόσεις μάσκαρα και έντονα περιποιημένα φρύδια ενώ το hairstyle που επέλεξε ανέδειξε το minimal αλλά δυναμικό μακιγιάζ της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Sophie Turner επέλεξε απαλό smokey μακιγιάζ σε copper απόχρωση, η οποία γλυκαίνει το βλέμμα και κολακεύει το χρώμα των ματιών της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η εκρηκτική Sofia Vergara τόνισε το βλέμμα της με έντονο eyeliner και ολοκλήρωσε με χείλη σε σκούρο φούξια, για απόλυτη χρωματική αρμονία με το outfit της,

Δείτε περισσότερα Galleries

Η κόκκινες αποχρώσεις στα χείλη κολακεύουν ιδιαίτερα τις κοκκινομάλλες, γεγονός που επιβεβαιώνει η εμφάνιση της Hannah Murray.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα κομψό low bun σε συνδυασμό με κόκκινα χείλη έκαναν τη Brie Larson να δείχνει ιδιαίτερα chic και αιθέρια.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα κατακόκκινο κραγιόν είναι το μυστικό για μια φλογερή εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Κρατήστε το υπόλοιπο μακιγιάζ minimal, όπως η Jessica Pare και ετοιμαστείτε να γοητεύσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πάντα αριστοκρατική, η Claire Danes καταφέρνει να δείχνει υπέροχη ακόμα και με το πιο minimal μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η πανέμορφη Rachel McAdams, αν και διαθέτει baby face, καταφέρνει κάθε φορά να δείχνει άκρως γοητευτική χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ο συνδυασμός eyeliner με pink χείλη άλλωστε είναι εγγυημένη επιλογή.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: hairstyle, makeup, red carpet, SAG Awards, μακιγιάζ, μαλλιά, πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα