Rihanna: Θέλει να γίνει μητέρα

09:15 4/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Τί λέει στη συνέντευξη που έδωσε στο ELLE UK.

Η Rihanna κοσμεί σε δύο διαφορετικά εξώφυλλα το τεύχος Απριλίου του Elle UK και ανοίγεται, μιλώντας τόσο για τη σχέση της με τον Chris Brown, όσο και για τα μελλοντικά της σχέδια. Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι θέλει να γίνει μητέρα. «Μάλλον θα κάνω ένα παιδί», λέει,

μιλώντας για αυτά που ονειρεύεται για το μέλλον. «Κι ελπίζω να μπορώ να πηγαίνω διακοπές για έναν ολόκληρο μήνα και ότι θα έχω κάνει κάποια πράγματα, ώστε να μην χρειάζεται να κάνω περιοδείες όλη μου τη ζωή, αν και μου αρέσει πολύ. Θέλω υγεία και ευτυχία σε πέντε χρόνια. Θέλω να είμαι υγιής και ευτυχισμένη.»

Η Rihanna μιλώντας για τη σχέση της με τον Chris Brown, αποκάλυψε ότι αυτή στηρίζεται πλέον στο δυνατό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσά τους, ως μία καλή βάση. «Αυτή τη στιγμή υπάρχει και μία υπέροχη φιλία που είναι αδιάσπαστη. Τώρα που είμαστε ενήλικες μπορούμε να το κάνουμε σωστά. Κάναμε μία καινούρια αρχή και είμαι ευγνώμων γι’αυτό.»

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τη μητέρα της, που όπως λέει, είναι το πρόσωπο που φοβάται περισσότερο στον κόσμο, αφού είναι εκείνη που την ξαναβάζει στον σωστό δρόμο, όταν παρεκτρέπεται. «Δεν φοβάμαι κανένα άλλο άτομο στον κόσμο όσο εκείνη. Με τρομοκρατεί! Πριν δύο μέρες με πήρε τηλέφωνο και με μάλωσε για δύο γυμνές φωτογραφίες Instagram που ανέβασε η Melissa (η καλύτερη φίλη της Rihanna)- ως πρόγευση ενός book που ετοιμάζει για εμένα. Η μαμά μου τρελάθηκε. Βρέθηκα σε αμηχανία. Αισθάνθηκα σαν να μου δίνουν ξυλιές στον πισινό μπροστά σε όλη την τάξη! ‘Ήταν μια ιδιωτική στιγμή και εσείς τη δείχνετε σε όλον τον κόσμο’, μου είπε.»

Η Rihanna στο ένα από τα δύο εξώφυλλα του ELLE UK, για το τεύχος Απριλίου.

The post Rihanna: Θέλει να γίνει μητέρα appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα