Rihanna: Έλαβε προκαταβολή 160.000 δολάρια και δεν εμφανίστηκε σε συναυλία

10:00 9/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μία υπόθεση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης. Η Rihanna και ο Jay Z που είναι και διευθυντής της «Roc Nation», μηνύονται για συγκέντρωση χρημάτων για μία συναυλία που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Το άτομο που τους κατηγορεί είναι ο Chris Ubosi από τον ραδιοφωνικό σταθμό Megalectrics στην Νιγηρία. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι τον Μάιο του 2013 είχαν συμφωνήσει να πραγματοποιήσει η Rihanna

μία εμφάνιση 65 λεπτών στο Λάγος με την αμοιβή των 425.000 δολαρίων. Για το λόγο αυτό κατέθεσε προκαταβολή 160.000 στους εκπροσώπους της, οι οποίοι λίγο αργότερα ζήτησαν να μεταφερθεί η συναυλία τον Ιούλιο, με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ. Μάλιστα τόνισε ότι είχαν συμφωνήσει να ενημερώσει η Rihanna τους θαυμαστές της για την αναβολή της συναυλίας στα social media, πράγμα που ούτε αυτό συνέβη.

Η 28χρονη τραγουδίστρια και το περιβάλλον της υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έκλεισαν αυτή τη συμφωνία και ότι ο Chris Ubosi έπεσε θύμα μιας μεγάλης απάτης δηλώνοντας: «Η Rihanna, η «Roc Nation και κανένας από τους εκπροσώπους της σχετίζονται προσωπικά ή επαγγελματικά με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Δυστυχώς ο Ubosi εξαπατήθηκε».

Το ποιος είναι τελικά ο θύτης και ποιος το θύμα θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα