Spring/Summer ’17: Τα highlights των Marc Jacobs & Emilio Pucci

09:03 9/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Μία ημέρα μετά το βραβείο που κέρδισε στην κατηγορία Women’s Wear στο πλαίσιο των CFDA Awards, ο Marc Jacobs παρουσίασε τη Resort συλλογή του για τη σεζόν Spring/Summer ’17, κάνοντας αυτό που γνωρίζει καλά: να μας εντυπωσιάζει με την αστείρευτη φαντασία και το μαξιμαλιστικά του στοιχεία.

Ρετρό αισθητική, επιρροές από την εποχή του Rococo αλλά και μια μίνι αναδρομή στα αρχεία του brand, συνδυάστηκαν με διάφορα εμβληματικά στοιχεία των ‘80s, με χρώματα όπως το ροζ

και το μοβ στην πιο έντονη εκδοχή τους. Μια μείξη διάφορων στοιχείων όπως το πουά μοτίβο, τα oversized φούτερ αλλά και τα γιγαντιαία flamingos έκαναν ακόμα πιο έντονη την αίσθηση του «more is more», με έναν τρόπο που μόνο ο Marc ξέρει.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τί θεωρεί ως πολυτέλεια, ο Massimo Giorgetti, creative director του Emilio Pucci, απάντησε πως «Στην εποχή μας, πολυτέλεια είναι ο χρόνος για τον εαυτό μας, οι διακοπές, η ευεξία». Αυτή την χαλαρή και laidback διάθεση θέλησε να περάσει και μέσα από τα looks του για την Cruise συλλογή του οίκου, επιλέγοντας να ασχοληθεί με τη δεκαετία των 50s, μέσα όμως από μια πιο σύγχρονη ματιά. Έντονα patterns με bamboo, ελικοειδή μοτίβα και γεωμετρικά trenchcoats ήταν μερικά από τα στοιχεία που είδαμε, ενώ τα μεταξωτά pajama suits took με τροπικά μοτίβα αλλά και τα πιο θηλυκά κομμάτια, με ρομαντικές λεπτομέρειες όπως οι φούστες με βολάν, ολοκλήρωσαν μια συλλογή η οποία απευθύνεται και καλύπτει αρκετά γούστα και προτιμήσεις.

1 ΑΠΟ 20 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Marc Jacobs Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries Emilio Pucci Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: catwalks, Emilio Pucci, Marc Jacobs, resort colelction, spring summer 2017, επίδειξη μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα