Quiz: Εσύ ποιος χώρος του σπιτιού είσαι;

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας, με τις περισσότερες (ιδανικά) γωνιές του να μας βγάζουν συναισθήματα χαλάρωσης και αρμονίας. Ακόμα όμως κι αν ανήκουμε στις τυχερές που μας αρέσουν τα πάντα στον χώρο μας, σίγουρα υπάρχει κάποιο δωμάτιο ή χώρος που μας εμπνέει λίγο παραπάνω. Αν όμως είσαι αναποφάσιστη και η απάντηση δεν σου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό, το quiz που ετοιμάσαμε θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο spot του σπιτιού σου! Κάνε το quiz

που ακολουθεί πιο κάτω, κι αν είσαι ένας από τους παρακάτω χώρους:

Αν είσαι… καθιστικό: Μια μικρή αλλά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλαγή δεν είναι άλλη από το να περάσεις ορισμένα έπιπλα του σαλονιού σου με ένα βερνίκι της επιλογής σου, προκειμένου να δώσεις νέα και πιο μοντέρνα όψη στο σύνολο. Με τόσα εργαλεία διαθέσιμα, η όλη διαδικασία γίνεται πολύ πιο εύκολη.

Αν είσαι… κουζίνα: Επειδή η κουζίνα οφείλει να μας εμπνέει και να μας χαρίζει δημιουργικότητα και ζεστασιά, μία ανανέωση με πιο μοντέρνα πλακάκια ή laminate θα την κάνει να μοιάζει με τις κουζίνες που χαζεύουμε σε μοντέρνα περιοδικά διακόσμησης. Για ένα περισσότερο industrial ύφος, που παραπέμπει σε κουζίνα loft, η πατητή τσιμεντοκονία είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουμε.

Αν είσαι… υπνοδωμάτιο: Το χρώμα που επιλέγουμε για τους τοίχους μας παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεση αλλά και την ποιότητα του χρόνου που περνάμε στο υπνοδωμάτιό μας, επομένως ένα χρώμα που σε εκφράζει και σου φτιάχνει το mood είναι απαραίτητο για τον συγκεκριμένο χώρο.

Αν είσαι… μπάνιο: Τόσο τα έπιπλα όσο και τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις για το μπάνιο σου μπορούν να το κάνουν να δείξει εντελώς ανανεωμένο και μοντέρνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα