11 πράγματα που κάνουμε όταν είμαστε μόνες στο σπίτι

Αν κάτι φοβόμουν όλο αυτό τον καιρό – και να φανταστείτε πως το Σεπτέμβριο γίνομαι 35, άρα μιλάμε για μεγάλο διάστημα φόβου – ήταν να μείνω μόνη μου. Εννοώ όχι να φύγω από το πατρικό μου, αυτό το έκανα στα 20, αλλά το να είμαι στο δικό μου σπίτι χωρίς έναν σύντροφο, μια κολλητή, έναν σκύλο, μια γάτα, ένα ψάρι βρε αδερφέ.

Οπότε καταλαβαίνετε την έκπληξή μου όταν πριν περίπου μία εβδομάδα γύρισα και είπα στην καλύτερή μου φίλη, που παραθέριζε στην Αστυπάλαια ότι «γαζέλα κοίτα να δεις που μου αρέσει που τελικά είμαι μόνη μου στο σπίτι». Το αγόρι μου λείπει για διακοπές από τις αρχές του μήνα

και έτσι εγώ βρίσκομαι στα 92 τετραγωνικά του εξαρχειώτικου διαμερίσματός ολομόναχη.

Η μοναξιά αυτή με έκανε να εκτιμήσω μερικά πράγματα ακόμα περισσότερο. Επειδή ίσως αυτά τα πράγματα τα κάνεις – συνήθως – όταν είσαι εσύ και ο εαυτός σου μόνο μέσα στο σπίτι.

1.Περπατάς ολόγυμνη στο σαλόνι, στο χολ, στην κουζίνα. Βέβαια θα μου πείτε ότι συνήθως και όταν είναι και ο σύντροφός σας στο σπίτι κυκλοφορείτε έτσι. Αλλά αν είχατε συγκάτοικο; Θα κυκλοφορούσατε. Οπότε μονάχα όταν είσαι μόνη σου το απολαμβάνεις αυτό το προνόμιο.

2. Βάζεις τη μουσική πολύ πολύ δυνατά. Ξέρεις τι είναι ευχαρίστηση είναι να βάζεις Beyonce και Drake στη διαπασών. Ο χορός και το τραγούδι είναι προαιρετικά.

3. Κοιμάσαι ό,τι ώρα θες. Κανένας δεν σε διακόπτει σε αυτή την απολαυστική μεσημεριανή σιέστα.

4. Δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Ή μάλλον κάνεις. Ταβανοθεραπεία.

5. Κάνεις stalking στον πρώην σου. Σου βγαίνει ο Σέρλοκ Χολμς εκείνη τη στιγμή. Θέλεις να μάθεις με ποια βγαίνει ο πρώην, αν βγαίνει, πότε βγαίνει κτλ κτλ.

6. Κάνεις το beaute σου, όπως η δική μας beauty editor, η Φένη, που δοκίμασε τρεις μάσκες με λάδι καρύδας πάνω της.

7. Βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία για 38η φορά. Ή βάζεις και πάλι να δεις το Sex & The City και λες απ” έξω τους διαλόγους μεταξύ της Carrie και του Mr. Big.

8. Δεν μαγειρεύεις. Την βγάζεις με τοστάκια.

9. Αφήνεις την πόρτα του μπάνιου ανοιχτή. Γιατί μπορείς.

10. Μιλάς στον εαυτό σου στον καθρέφτη (ή στο κατοικίδιό σου). Όλες οι προφορές επιτρέπονται.

11. Καλείς τις κολλητές σου για διανυκτέρευση και τρώτε πίτσες και πίνετε μπύρες. Ναι και αφήνετε τα απομεινάρια πάνω στο τραπέζι.

12. Καθαρίζετε το σπίτι και κάθεστε στον καναπέ και το καμαρώνετε. Αυτό λέγεται και ψυχοπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα