O Sean Penn μετάνιωσε και διεκδικεί πίσω την Charlize Theron

Όταν μιλάμε για μία σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που κρατάει 18 χρόνια, το να πεις ότι τέλειωσε έτσι γρήγορα με ένα μόνο επεισόδιο είναι αφελές και βιαστικό. Αν ήμασταν ρομπότ θα μπορούσε να συμβεί. Όμως τα συναισθήματα δεν φεύγουν μονοκοντυλιά αφής στιγμής πεις ότι κάτι έχει τελειώσει. Προφανώς η Charlize Theron και ο Sean Penn δεν σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι και δεν θα χαθεί η σχέση τους αμαχητί. Τουλάχιστον αυτό διαρρέεται για τη πλευρά του ηθοποιού, μιας και η Charlize Theron ήταν αυτή που τον χώρισε.

Ο λόγος

του χωρισμού είχε ξεκινήσει σαν ανυπόστατη φήμη άμεσα μετά την είδηση του χωρισμού, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο βάσιμη. Το να μπλέκεις τα επαγγελματικά με τα προσωπικά δεν έφερε ποτέ καλό αποτέλεσμα και το αυτό συνέβη και στην περίπτωση του μέχρι πρότινος αγαπημένου ζευγαριού, που ετοιμαζόταν να παντρευτεί και να υιοθετήσουν από κοινού τον υιοθετημένο γιο της Charlize Theron.

Ο Sean Penn σκηνοθετεί την ταινία The Last Face όπου θα πρωταγωνιστεί εκτός του Javier Bardem και της Αντέλ Εξαρχόπουλος, η Charlize Theron. Και ο Sean Penn είναι ένας πολύ αυταρχικός συνεργάτης που μιλάει σκληρά, τις περισσότερες φορές εν τη ρύμη του λόγου. Κάποια λόγια του προς την Charlize Theron την υποβίβασαν, μείωσαν τα όσα έχει κάνει πέραν της υποκριτικής και ήταν κάπως φαλλοκρατικά. Έτσι του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι μετά από ενάμιση χρόνο. Παράλληλα, σύμφωνα με το Hollywood Life, ο Sean Penn ήταν πολύ επικριτικός προς το lifestyle του Hollywood και η Charlize Theron έπρεπε να καταπιέζει επιθυμίες. Όταν είσαι ερωτευμένος αυτό δεν σε ενοχλεί, αλλά όταν φεύγει το συναίσθημα αρχίζεις και φορτώνεις.

Ο Sean Penn πάντως παρουσιάζεται ως διατεθειμένος να την διεκδικεί όσο χρειαστεί προκειμένου να τα ξαναβρούν. Το χειρότερο απ΄όλα πάντως είναι ότι μια φιλία χρόνων διαλύθηκε τόσο γρήγορα. Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από 20 μέρες τους βλέπαμε σε εκδήλωση στην Αυστρία να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται με μεγάλη τρυφερότητα.

Πάντως ότι ο Sean Penn είναι ατσούμπαλος στα λόγια του και δηκτικός είναι γεγονός. Ας μην ξεχνάμε τι είχε πει στον Ινιαρίτου όταν του έδωσε το βραβείο σκηνοθεσίας στα Όσκαρ και τον πήραν στο κράξιμο μετά.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα