6 μικρά διαμερίσματα για singles

Πολλοί singles επιλέγουν μικρά διαμερίσματα, όχι μόνο λόγω κόστους, αλλά επειδή στην ουσία τα πολλά τετραγωνικά δεν τους είναι χρήσιμα αφού απαιτούν περισσότερη οργάνωση και χρόνο για να μένουν καθαρά. Ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις προκύπτει η ανάγκη να διαμορφωθούν όλοι οι απαραίτητοι χώροι σε λιγότερα από 50 τετραγωνικά μέτρα γεγονός που μπορεί να περιορίσει αρκετές επιλογές σε έπιπλα. Τη λύση έρχεται να δώσει το έξυπνο και λειτουργικό design

το οποίο μελετά καλά τις ανάγκες ενός χώρου και τον οριοθετεί με απλές λύσεις μειώνοντας την αντίληψη του πραγματικού του μεγέθους.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα friendly διαμέρισμα με έκταση 50 τ.μ. Η απλότητα του μοντέρνου decor συνθέτει έναν ήρεμο και χαρούμενο ενιαίο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το λευκό συμμετέχει σε μικρούς χώρους και αυτό γιατί βοηθά στο να δείχνουν μεγαλύτεροι. Το σημείο όπου βρίσκεται το κρεβάτι γίνεται πιο ιδιωτικό χάρη στη βιβλιοθήκη η οποία το διαχωρίζει από την κουζίνα και το καθιστικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει έκταση μόλις 39 τετραγωνικά μέτρα. Το λευκό φόντο σε συνδυασμό με μοντέρνα και λεπτεπίλεπτα έπιπλα δημιουργούν μία υπέροχη εικόνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όταν ο χώρος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος ο σχεδιασμός δύο επιπέδων δίνει μία πολύ καλή λύση. Το κρεβάτι βρίσκεται τοποθετημένο και καλά προστατευμένο πάνω από την κουζίνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

To ανάλαφρο decor του χώρου είναι αρκετά αφαιρετικό ώστε να βοηθά στην ελευθερία των κινήσεων.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το minimal design είναι κατάλληλο για μικρούς χώρους. Το κρεβάτι τοποθετήθηκε έξυπνα στο loft που σχεδιάστηκε πάνω από τον χώρο του καθιστικού.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: deco tips, singles, διαμέρισμα, μικρό, μικρός χώρος

Keywords
Τυχαία Θέματα