Michelle Obama: «Ο Barack μου δίδαξε την υπομονή και την ηρεμία»

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στο εξώφυλλο της Vogue.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama φωτογραφίζεται από την Annie Leibovitz και κοσμεί το νέο τεύχος Απριλίου της αμερικανικής Vogue. Η Michelle που ποζάρει σε μία από τις φωτογραφίες μαζί με τον σύζυγό της Barack Obama, μιλάει σε αυτήν της τη

συνέντευξη της, για τη σημασία της οικογένειας, τη μητέρα της Marian, αλλά και για το τι της έχει διδάξει ο σύζυγός της και Πρόεδρος των ΗΠΑ. «Πρώτη μας δουλειά είναι να εξασφαλίσουμε ότι η οικογένειά μας είναι ολοκληρωμένη», λέει η Πρώτη Κυρία. «Ξέρετε, έχουμε μικρά παιδιά που μεγαλώνουν κάθε μέρα. Αλλά νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο ξεκάθαροι όταν είπαμε ότι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας ήταν το να είναι η οικογένειά μας ολοκληρωμένη».

Η Michelle Obama υποστηρίζει ότι η μητέρα της Marian, που ζει μαζί τους στον Λευκό Οίκο, είναι εκείνη που τους υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να ξεχνούν ποιοι πραγματικά είναι: «Η μητέρα μου μπορεί να μην δίνει συνεντεύξεις, αλλά θα σας πω ότι δεν αρέσκεται στην προσποίηση. Είναι η πρώτη που μας υπενθυμίζει ποιοι είμαστε. Και έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμο το να ζει μαζί μας… μπορούμε να τσεκάρουμε την πραγματικότητα έχοντας σαν κριτήριο τις δικές τις ευαισθησίες.»

Στη συνέντεξή της δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Barack Obama:» Δανείζομαι την υπομονή και την ηρεμία του. ‘Η προσπαθώ να την αντιγράψω. Το έχω μάθει από τον σύζυγό μου αυτό, ξέρετε, την ικανότητα να ψηλώνω και να χαμηλώνω ανάλογα με τις αλλαγές και τα εμπόδια στον δρόμο… να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να το αντιμετωπίζω. Το διδάσκομαι αυτό κάθε μέρα.»

Το ζεύγος Obama φωτογραφήθηκε μαζί για την αμερικανική Vogue.

Η Michelle Obama στο εξώφυλλο της Vogue, με ένα classy μπλε φορεμα.

Photo Credits: Vogue.com

The post Michelle Obama: «Ο Barack μου δίδαξε την υπομονή και την ηρεμία» appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα