Megan Fox: Θέλει να κάνει και άλλα παιδιά

Τι λέει για τα γιο της, Noah αλλά και για το σύζυγό της, Brian Austin Green:

Η Megan Fox μίλησε στο περιοδικό Marie Claire για το πόσο έχει επηρεάσει η μητρότητα τη ζωή της, για το γιο της Noah αλλά και για τον –εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της της- Brian Austin Green. «Ποτέ δεν επικύρωνα

τον εαυτό μου μέσα από τη δουλειά ή τη φήμη ή το Hollywood. Κατανοώ τις ευλογίες που φέρνουν, όπως αναγνωρίζω το ότι είμαι πολύ τυχερή που δουλεύω με τον Judd Apatow, αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να βρίσκομαι με το γιο μου. Αυτό που ήθελα να κάνω σε όλη μου τη ζωή ήταν να κάνω ένα μωρό, και τώρα τα κατάφερα. Απλά θέλω να δώσω στο Noah όσα περισσότερα μπορώ από τον εαυτό μου. Και θέλω να κάνω και άλλα παιδιά. Εκεί βρίσκεται η καρδιά μου.»

Ακόμα, μίλησε και για το σύζυγό της, Brian Austin Greene: «Νομίζω πως σταθήκαμε τυχεροί. Πιστεύω πως είναι η αδελφή-ψυχή μου. Αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλει δουλειά, γιατί είμαστε πολύ, πολύ διαφορετικοί. Αλλά είμαστε ανεκτικοί ο ένας με τον άλλον και υπομονετικοί. Δε θέλω να τον κάνω να μου μοιάσει, ούτε εκείνος να του μοιάσω εγώ. Είναι πραγματικά απίστευτος. Δεν πρέπει ποτέ, ούτε καν να σκεφτώ να παραπονεθώ για τον Brian.»

The post Megan Fox: Θέλει να κάνει και άλλα παιδιά appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα