Διακοπές στη… φούσκα σας

Μια σκηνή -φούσκα όπου μπορείτε να πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Οι διακοπές φέτος με σκηνή θα φορεθούν πολύ, τι γίνεται όμως εάν είσαστε κλειστοφοβικοί ή εάν βρίσκεστε στην ερημιά και θέλετε να γίνετε ένα με τη φύση; Τότε χρειάζεστε οπωσδήποτε μια Bubble tent, ένα bubble tree ή ένα bubble lodge για τους πιο

απαιτητικούς. Και να είσαστε σίγουροι ότι κανείς δεν θα σας παροτρύνει να την σκάσετε και να βγείτε από αυτήν!

Πρόκειται για μια κινητή σκηνή, φτιαγμένη από διάφανο ή ημιδιάφανο υλικό και η οποία μπορεί να περιλαμβάνει φορητούς καναπέδες, κρεβάτια που ξεδιπλώνουν ακόμα και ηλεκτρισμό για τα φώτα. Η έκδοση Bubble lodge λειτουργεί περισσότερο σαν ξενοδοχείο, αφού θα έχετε και την άνεση της τουαλέτας, αλλά και επιπλέον δωμάτιο.

Μπορείτε ακόμα να βρείτε μια καλοκαιρινή εκδοχή για την παραλία, ώστε να απολαμβάνετε τις διάθεσης της θάλασσας ανενόχλητοι από τα στοιχεία της φύσης. Ενώ μπορείτε να ζήσετε το παιδικό σας όνειρο κρεμασμένοι πάνω σε ένα δέντρο.

Εάν τώρα δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία αγοράς κάτι τόσο extravagant μπορείτε να έχετε μια εμπειρία διαμονής σε φούσκα στα Attrap’Rives Bubble hotels, που έχουν ως βάση τα δάση Bouches-du-Rhone ή Loir-et-Cher, στη Γαλλία.

Αυτή η παραπάνω τρελή αλλά τόσο ελκυστική ιδέα ανήκει στον Pierre StΓ©phane.

Δείτε πως μπορείτε να ζήσετε στη φούσκα σας ανενόχλητοι:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 5 < >

Πηγή: http://dornob.com

The post Διακοπές στη… φούσκα σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα