#ItsAmaliaK: Εντυπωσίασε με wet look

Τελευταία έχω παρατηρήσει πως είναι άκρως της μόδας το wet look.

Δεν το είχε δοκιμάσει ποτέ μέχρι στιγμής γιατί φοβόμουν πως θα τα κάνω μαντάρα και το αποτέλεσμα θα βγει λιγδομένο και καθόλου περιποιημένο. Μια από αυτές τις μέρες όμως είχα να πάω σε ένα μεγάλο party και δεν ήθελα για άλλη μια φορά να κάνω το ίδιο πράγμα στα μαλλιά μου και το τόλμισα! Το αποτέλεσμα δεν το περίμενα ούτε μια στο εκατομύριο πως θα βγει τόσο ωραίο και με την πρώτη προσπάθεια.

Ντάξυ οκαυ… η αλήθεια είναι ότι το έκανα σιγά σιγά και πάααρα

πολύ προσεκτικά αλλά άξιζε! Πως λοιπόν να το πετύχετε και εσείς για να εντυπωσιάσετε και να ξεχωρίσετε?

Παρόλο που το look έχει ως απέλεσμα να φαίνονται τα μαλλιά μας βρεγμένα το styling γίνετε σε στεγνωμένα μαλλιά. Χτενίζουμε τα μαλλιά ανάποδα έχοντας γυρίσει το κεφάλι προς τα κάτω και μετά κρεπάρουμε την κορυφή της κεφαλής αρκετά και σταθεροποιούμε με λακ. Έπειτα αν θέλουμε ματ αποτέλεσμα περνάμε το πάνω μέρος με πηλό got2b. Αν θέλουμε όμως sleek look που φαίνετε και πιο βρεγμένο βάζουμε τζελ (το ultra glued, ή το glued).

Tip: Και από τα δύο προιόντα το μυστικό είναι να βάζομε λίγο στο χέρι και ύστερα με τα δάχτυλα να το απλώνουμε στα μαλλιά σιγά σιγά. Μην βάλετε μια μεγάλη ποσότητα και το αλείψετε παντού γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κολημένα και κοκκαλωμένα μαλλιά.

Extra Tip: Προιόν βάζουμε μόνο στην κορφή του κεφαλιού και μέχρι λίγο πίσω από τα αυτιά. Σε καμία περίπτωση μην απλώσεις το προιόν μέχρι τις άκρες σου!

Make up:

Το κατάλληλο βάψιμο για αυτό το χτένισμα είναι τα bronze μάτια και ένα άτονο ροζ ή μπέζ κραγιόν. Είναι σίγουρο πως θα νιώσεις super sexy αλλά και θα ξεχωρίζεις από όλα τα υπόλοιπα κοινότοπα looks!

Τόλμησε να κάνεις την διαφορά ;-)

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ?

Keywords
Τυχαία Θέματα