Hats on: Πώς θα φορέσετε τα καπέλα του καλοκαιριού

Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά πάντα θαυμάζω τα κορίτσια εκείνα που ξέρουν πώς να φορέσουν σωστά ένα καπέλο – υποστηρίζοντάς το δηλαδή με στιλ και όχι σα να φαίνεται ότι το έβαλαν με το ζόρι. Είναι προφανές άλλωστε ότι εκτός από τον πρώτο και βασικό του σκοπό, να μας προστατεύει δηλαδή από τον ήλιο, ένα καπέλο μπορεί να γίνει το κομμάτι-κλειδί που θα ανεβάσει κατά πολύ ακόμα και το πιο απλό look μας. Για να μη μιλήσουμε για το σοφιστικέ και μυστηριώδη χαρακτήρα που μπορεί να δημιουργήσει.

Panama ή floppy hats για τις πιο ανέμελες και boho,

fedora hats για τις σοφιστικέ αλλά και baseball caps για τις πιο casual, κάθε στιλ έχει τα δικά του αβαντάζ και μπορεί να προσθέσει πολλούς έξτρα πόντους στο συνολικό αποτέλεσμα.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Panama hat

Ένα αέρινο μάξι φόρεμα θα πάρει πολύ πιο σοφιστικέ ύφος με ένα καπέλο αυτού του στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries Panama hat

Το ίδιο και ένα μαύρο φόρεμα – το οποίο μπορεί κάλλιστα να φορεθεί καλοκαιίρι και μάλιστα σε total look με το καπέλο σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Panama hat

Προσθέστε μια ωραία νότα στα σύνολα πόλης με ένα ψάθινο καπέλο και ένα ζευγάρι σανδάλια.

Δείτε περισσότερα Galleries Floppy hat

Ένα λευκό σύνολο ή γενικά ένα μονόχρωμο look είναι ο τέλειος καμβάς για να αναδείξει το συγκεκριμένο καπέλο.

Δείτε περισσότερα Galleries Baseball cap

Έχουν επιστρέψει και μαζί τους φέρνουν κάτι από αέρα 90s. Επιλέξτε τα με σύνολα όπως τζιν και T-shirt για τα πιο cool urban looks.

Δείτε περισσότερα Galleries Baseball caps Δείτε περισσότερα Galleries Fedora hat

Συνδυάστε το με το απόλυτο τοπ της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το off the shoulders, και με το αγαπημένο σας τζιν σορτς.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: summer looks, αξεσουάρ, καλοκαιρινό στιλ, καπέλα

Keywords
Τυχαία Θέματα