Insta-διαγωνισμός από το Jenny.gr και την Juicy Couture

Λάβετε μέρος στον fashion insta-διαγωνισμό και κερδίστε ένα total look από την Juicy Couture.

Αν θέλετε να είστε εσείς η τυχερή που θα κερδίσει το total look από την Juicy Couture δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Φορέστε το αγαπημένο σας item από τη Juicy Couture.

2.

Ανεβάστε στο Instagram τη φωτογραφία του αγαπημένου σας κομματιού από τη Juicy Couture, το οποίο θα φοράτε οι ίδιες με hashtag το ακόλουθο #Jennygr_wildforjuicy.

Η τυχερή νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα total look για τις φετινές γιορτές από τη νέα συλλογή της Juicy Couture, η οποία απευθύνεται σε glamorous κορίτσια κι αποτελείται από θηλυκά boho φορέματα σε αέρινα υφάσματα, leopard prints, ρομαντικές δαντέλες κι άνετα blazer με preppy νότες και σύγχρονα στοιχεία.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ! Η Τζένη Μπαλατσινού είναι αυτή που θα επιλέξει το καλύτερο look και η τυχερή νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της στο κατάστημα Juicy Couture της Κηφισιάς συνοδευόμενη από την fashion editor και την make-up & hair artist του Jenny.gr. Αφού χτενιστεί και βαφτεί, θα φωτογραφηθεί με το stylish Juicy Couture look της και η εμπειρία της θα δημοσιευτεί στο Jenny.gr.

Δεν έχετε παρά να μας δείξετε τα αγαπημένα σας Juicy Couture κομμάτια και να κερδίσετε!

Μετά την λήξη του διαγωνισμού μπορείτε να θαυμάσετε όλες τις φωτογραφίες σας στο Jenny.gr. H νικητήρια φωτογραφία θα δημοσιευτεί την Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου στο Jenny.gr!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 01/12/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα