Ileana Makri – Sheriff & Cherry: Mοναδικά γυαλιά, ένα νέο concept, μια δημιουργική συνεργασία

Mοναδικά γυαλιά, ένα νέο concept, μια δημιουργική συνεργασία: η Ιλεάνα Μακρή μετατρέπει με τον τρόπο της ένα καθημερινό αξεσουάρ σε ένα συλλεκτικό αντικείμενο.

Μια συνάντηση πέρυσι τα Χριστούγεννα αρκούσε για την αρχή μιας υπέροχης συνεργασίας. Η Ιλεάνα Μακρή φιλοξένησε στο σπίτι της τον designer Μάουρο Μασαρότο, φίλο της κόρης της Αμαλίας και πολλές βραδιές πέρασαν με ανταλλαγές ιδεών και προτάσεων. Τόσο απλά και για μια ακόμη φορά, η Ιλεάνα ανοίγει το βλέμμα και τη δημιουργική της αγκαλιά

χωρίς ενδοιασμούς: «Η συνάντηση με τον Μάουρο υπήρξε καταλυτική. Η αστείρευτη έμπνευσή του και η εξαιρετική του δημιουργικότητα με ιντργκάρισαν πολύ. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε από κοινού γυαλιά που θα μετατρέπονταν σε συλλεκτικά αντικείμενα με την προσθήκη μοτίφ κοσμημάτων μου. Όταν δύο δημιουργικοί άνθρωποι δεν είναι ανταγωνιστικοί και λειτουργούν με μόνο γνώμονα την εξέλιξη της φαντασίας και των δύο, μπορούν να προκύψουν υπέροχα αποτελέσματα». Η αισθητική, η φιλοσοφία και η τόλμη των δύο δημιουργών έδεσαν μαγευτικά, γεννώντας γυαλιά με το στοιχείο της μοναδικότητας να κυριαρχεί. Ετσι, τα μάτια, οι παραμάνες, οι βίδες και άλλα, όλα στοιχεία κατατεθέν των συλλογών της Ιλεάνας κοσμούν διακριτικά τα pop αλλά και κλασικά σχέδια του Μάουρο, καθιστώντας τα γυαλιά αυτά, καινοτόμα, πρωτότυπα, ξεχωριστά. Unique affordable luxury for no ordinary occasion λοιπόν, σε έναν συνδυασμό των αρχών της Ελληνίδας σχεδιάστριας με την αδιάκοπη δημιουργική εγρήγορση.

O Μάουρο Μασαρότο, δούλεψε για πολλά χρόνια στο Μιλάνο και στη Βαρκελώνη ως art director και designer πολλών εταιρειών προτού ιδρύσει το 2004 την Sheriff&Cherry που τη χαρακτηρίζουν το χρώμα, οι συνδυασμοί γραφικών και υλικών όπως και η αναμόρφωση κλασικών σχεδίων γυαλιών σε σύγχρονα, πάντα όμως με ένα ακαταμάχητο ρετρό ύφος και φυσικά υψηλή ποιότητα υλικών (άλλωστε το εργοστάσιο υπάρχει από το 1948 στην Κροατία και έχει παράδοση στην κατασκευή σκελετών και φακών).

More info: Ileana Makri Store, Π. Ιωακείμ 15, Κολωνάκι – Τηλ.: 210 7217 982

Keywords
Τυχαία Θέματα