Tips για να οργανώσετε το μπάνιο σας

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που οφείλει να είναι πάντα καθαρός και τακτοποιημένος, ειδικότερα στην περίπτωση που υπάρχουν παιδιά. Για το λόγο ατό υπάρχουν ορισμένα tips που μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα σας αλλά και να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά να μάθουν από νωρίς ορισμένους βασικούς κανόνες για την οργάνωση του σπιτιού.

Τοποθετήστε σε κλειστό ντουλάπι τον κάδο για τα άπλυτα ώστε να μην ακούσετε τη δικαιολογία «έμειναν τα ρούχα στο πάτωμα γιατί δεν είχα που να τα ακουμπήσω».Μην αφήνετε σκόρπιες τις οδοντόβουρτσες και την οδοντόπαστα.Αν
ο χώρος το επιτρέπει, τοποθετήστε μία μακρόστενη ντουλάπα με ανοιχτά τα πάνω ράφια και κλειστά τα κάτω ράφια. Ψηλά αφήστε διπλωμένες τις καθαρές πετσέτες και χαμηλά αποθηκεύστε τα αντικείμενα σας.Κρατήστε οργανωμένα τα σαμπουάν και τα αφρόλουτρα στην μπανιέρα μέσα σε αντικείμενα που θα βρείτε σε καταστήματα με εξοπλισμό για το μπάνιο.Τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά τοποθετήστε τα σε γυάλινα διάφανα βάζα αποθήκευσης. Έτσι θα αποκτήσει ο χώρος μία όμορφη αισθητική αλλά και θα ξεχωρίζετε αμέσως αυτά που χρειάζεστε.Φροντίστε να έχετε σε άμεσα προσβάσιμο σημείο τα άκρως απαραίτητα αντικείμενα όπως για παράδειγμα είναι το χαρτί τουαλέτας και η χλωρίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα