Gift idea: Ένα ρολόι vogue στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ό,τι τύπος και αν είσαι, MATCH YOUR STYLE με τη vogue!

Οι ιδέες και οι προτάσεις της μόδας για φέτος είναι πολλές. Νοσταλγία, διαφορετικότητα, ανάγκη για αλλαγή στις φετινές πασαρέλες. Ωραία σύνολα, πετυχημένοι συνδυασμοί, ιδιαίτερα αξεσουάρ βοηθούν κάθε γυναίκα να δημιουργήσει τον δικό της τύπο νιώθοντας άνετη και ανανεωμένη.

Διαφορετικά και ιδιαίτερα στιλ που δένουν το παρελθόν με το παρόν με έναν ιδιαίτερα γλυκό τρόπο που θα αγαπήσεις τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου. Θα θυμηθείτε τα παλιά με νότες σύγχρονου αφού το grunge, μετά

από χρόνια απουσίας, επιστρέφει δυναμικά. Ευκαιρία να αναπολήσουμε λοιπόν και να θυμηθούμε συνήθειες και πρακτικές προηγούμενων ετών. Να ανοιχτούμε, να χαρούμε, να δεθούμε, να δωρήσουμε, να ευχαριστήσουμε τα πιο αγαπημένα μας πρόσωπα. Η μητέρα την κόρη, η φίλη τη φίλη, το αγόρι το κορίτσι του… πάντα υπάρχει η θέληση να προσφέρουμε ένα δώρο και να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους που αγαπάμε…

Τα ρολόγια vogue διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να προσφέρετε στις φίλες σας που γιορτάζουν ή δεν γιορτάζουν, απλά τις αγαπάτε! Ένα κλασσικό δώρο για μοντέρνες γυναίκες…!!!

Με εννέα διαφορετικές σειρές και μεγάλη ποικιλία επιλογών σε χρώματα, υλικά και σχέδια, τα ρολόγια vogue μπορούν να ταιριάξουν με την προσωπικότητα και το στιλ κάθε γυναίκας δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην καθημερινή της παρουσία.

Επιλέξτε το απόλυτο αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από τη σειρά Allure… Μια σειρά που αποπνέει γοητεία και δίνει έμφαση στο μοτίβο και το δέρμα. Δίχρωμη κάσα που συνδυάζεται με πλεκτό δερμάτινο λουράκι σε λευκό, φούξια ή καφέ χρώμα. Για τις πιο τολμηρές κυκλοφορεί με καουτσούκ λουράκι με μοτίβο σε καφέ, φούξια, γκρι, κίτρινο και φυσικά το απόλυτο χρώμα του χειμώνα… σάπιο μήλο!

Keywords
Τυχαία Θέματα