Ewa Chodakowska: η πιο hot γυμνάστρια ever

Την καρδιά της ξανθιάς σεξοβόμβας έχει κατακτήσει ο Έλληνας γυμναστής Λευτέρης Καβούκης με κουμπάρα την όμορφη Αμαρρυλίς και όλοι οι άντρες θα ήθελαν να είναι στην θέση του. Η γυμνάστρια από την Πολωνία είναι και συγγραφέας με τρεις εκδόσεις βιβλίων που έχουν γίνει best seller, κάνοντας χιλιάδες γυναίκες να αγαπήσουν την γυμναστική. Έχει χιλιάδες followers σε Instagram και Facebook καθώς και στην τηλεόραση, αφού όπου και αν εμφανιστεί όλοι θαυμάζουν την θέα του full γυμνασμένου κορμιού της.

Ένα από τα νησιά που επέλεξε να εμφανιστεί φέτος ήταν και το νησί της Μυκόνου, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα στις καταπληκτικές παραλίες του νησιού και ανάβοντας φωτιές με τα μικροσκοπικά μπικίνι της. Παρότι το κορίτσι είναι δεσμευμένο, έχει πολλούς κρυφούς και μη θαυμαστές που της εκδηλώνουν κάθε μέρα στα social media τον πόθο τους.

1 ΑΠΟ 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: best of internet men, Ewa Chodakowska, hot γυμνάστρια, sexy κορίτσια του Instagram, καυτό κορμί

Keywords
Τυχαία Θέματα