Fashion school: Τα 5 trends που θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο

Οι τάσεις του φθινοπώρου έχουν ήδη ξεκινήσει να εισβάλλουν στην καθημερινότητά μας, αφού η αγαπημένη αυτή σεζόν πλησιάζει όλο και περισσότερο. Όπως πάντα, τα πιο chic catwalks μας δίνουν τον παλμό και στη συνέχεια έρχεται η έμπνευση από τα πιο ωραία street looks, προκειμένου να εντάξουμε τα εκάστοτε trends στα καθημερινά μας σύνολα.

Δείτε λοιπόν παρακάτω ποιες 5 autumn τάσεις έχουμε ήδη ξεχωρίσει πριν καλά καλά μπει ο Σεπτέμβρης και ετοιμάστε από τώρα τις shopping lists σας.

Hint: Τη μία την έχουμε ήδη δει και λατρέψει.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Velvet

touch

Πολυτελές και απόλυτα elegant, το βελούδο έχουμε ξαναπεί ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που θα δούμε φέτος το φθινόπωρο, την οποία μπορούμε ήδη να αρχίσουμε να φοράμε από τώρα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries All pink everything

Δεν βγήκε τυχαία το χρώμα της χρονιάς. Κομμάτια σε ροζ αποχρώσεις, ακόμα και σε εναλλακτικούς τόνους όπως το dusty pink, μεταφέρονται στη φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα και προσθέτουν την πιο θηλυκή νότα στα looks μας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Granny chic

Κομμάτια που θα μπορούσαμε να βρούμε στη ντουλάπα της γιαγιάς μας, κάνουν δυναμικό comeback. Εμβληματικά παλτό, φορέματα με έντονα μοτίβα και στοιχεία όπως οι έντονοι γιακάδες και τα μανίκια, δημιουργούν το πιο μοντέρνο/vintage αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Metallic love

Η πιο εύκολη λύση για να τραβήξετε τα βλέμματα, με διακριτικό ή πιο έντονο αποτέλεσμα, ανάλογα τη διάθεσή σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries One-shoulder top

Μετά την κυριαρχία του off the shoulders trend, οι designers έχουν να προτείνουν κάτι ακόμα πιο sexy για την ερχόμενη σεζόν. Ρούχα που αφήνουν ακάλυπτη τη μία πλευρά, αποπνέουν ένα ακόμα πιο αισθησιακό vibe και είναι εντελώς «φορέσιμα» από το πρωί ως το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: catwalks, fall trends, granny chic, metallic trend, Street Style, βελούδο, φθινοπωρινές τάσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα