Celebrity Moments: 9+1 στιγμές από την καθημερινότητα των stars

Στις casual αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις τους, οι stars του Hollywood διατηρούν πάντα ζωντανό το φωτογραφικό ενδιαφέρον. Ξεχωρίσαμε 10 στιγμιότυπα από τις καθημερινές δράσεις τους την εβδομάδα που πέρασε.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Quentin Tarantino

12/6, Ρώμη

Ο διάσημος σκηνοθέτης και η σύντροφός του Courtney Hoffman

ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη, προκειμένου να παρευρεθούν στην ετήσια απονομή των βραβείων David Di Donatello.

Δείτε περισσότερα Galleries Bradley Cooper

7/6, Nέα Υόρκη

Συνοδευόμενος από τη μητέρα του Gloria και την αδερφή του Holly ο Bradley Cooper εμφανίστηκε στην απονομή των Tony Awards, όπου ήταν υποψήφιος για την ερμηνεία του στην παράσταση The Elephant Man.

Δείτε περισσότερα Galleries Jake Gyllenhaal

6/6, Λος Άντζελες

Ο 34χρονος ηθοποιός βραβεύτηκε στα πρόσφατα Guys Choice Awards του Spike TV, με το Guy Con Award, το οποίο του απένειμε η Rachel MacAdams. Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν στο επερχόμενο δράμα Southpaw.

Δείτε περισσότερα Galleries Sandra Bullock

11/6, Λονδίνο

Η 50χρονη ηθοποιός επέστρεψε στο προσκήνιο, με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων Minions στην οποία δανείζει τη φωνή της. Για την εμφάνισή της η Sandra επέλεξε φόρεμα Stella McCartney dress, πέδιλα Saint Laurent και κοσμήματα Jack Vartanian.

Δείτε περισσότερα Galleries Mischa Barton

10/6, Μανχάταν

Η 29χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε σε μια μοναχική έξοδο της στο νότιο Μανχάταν την περασμένη εβδομάδα. Προσεχώς, η Mischa Barton θα επιστρέψει τηλεοπτικά με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Recovery Road.

Δείτε περισσότερα Galleries Alessandra Ambrosio

10/6, Mπρέντγουντ

Ακόμη κι όταν εμφανίζεται off duty, η 34χρονη Alessandra Ambrosio, ξέρει πώς να εντυπωσιάζει με το ανεπιτήδευτο στυλ της. Το μοντέλο από τη Βραζιλία, επισκέφθηκε με casual προφίλ την αγορά Country Mart του Μπρέντγουντ.

Δείτε περισσότερα Galleries Zoe Saldana

10/6, Χόλιγουντ

Στην εκπομπή του Jimmy Kimmel έκανε την πρώτη της εμφάνιση η 36χρονη ηθοποιός μετά το σάλο που προκάλεσε η ανακοίνωσή της πως ο σύζυγός της Marco Peregο αποφάσισε να υιοθετήσει το επώνυμό της. Η ίδια απάντησε στο Facebook στους επικριτές της: “Προς τους πατεράδες, γιους, αδερφούς, άντρες εκεί έξω: Η κληρονομιά σας δεν θα καταστραφεί αν πάρετε το όνομα της σύζυγου σας ή αν εκείνη κρατήσει το δικό της. Αισθάνθηκα περήφανη που ο σύζυγός μου αποφάσισε να υιοθετήσει το επώνυμό μου. Γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο και σοκαριστικό;«.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

9/6, Nέα Υόρκη

Μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Βαρθολομαίο, όπου πραγματοποίησε ένα ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της Vito Schnabel, η Heidi Klum επέστρεψε κοντά στα παιδιά της. Η 42χρονη Heidi την Τρίτη γευμάτισε μαζί με τη μητέρα της Erna και τα παιδιά της -στη φωτο εμφανίζονται η Leni και η Lou- στο εστιατόριο Nobu της Νέας Υόρκης.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Lawrence

11/6, Nέα Υόρκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε μια απλή καθημερινή διαδρομή της στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σωματοφύλακά της Greg Lenz. Νωρίτερα την ίδια μέρα βγήκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ από την πολυανεμενόμενη συνέχεια των Hunger Games «Mockingjay – Part 2″

Δείτε περισσότερα Galleries David Gandy

10/6, Λονδίνο

Ο 35χρονος David Gandy έφτασε με ιδιαίτερο βρετανικό στυλ στην επίσημη έναρξη της εβδομάδας μόδας London Collection Mens Spring/Summer, στο Λονδίνο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Heidi Klum, Hollywood, Jake Gyllenhaal, Mischa Barton, pics of the week, Sandra Bullock, εμφανίσεις, στιγμιότυπα καθημερινά

Keywords
Τυχαία Θέματα