Tips για μαλακά πέλματα

Δυστυχώς τα ξηρά πέλματα κάνουν την εμφάνιση τους σε μεγαλύτερο βαθμό τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο λόγος είναι απλός, τα πόδια εκτίθενται περισσότερο λόγω των υποδημάτων. Τα πόδια πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και καθαρά. Ταλαιπωρούνται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γι” αυτό χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση.

Αρκετά καλό είναι να ξεκουράζετε τα πόδια σας με την διαδικασία του ποδόλουτρου, τουλάχιστον μία φορά τη βδομάδα. Χρησιμοποιήστε, επίσης, ελαφρόπετρα για να τρίψετε τα ξηρά σημεία.

Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε χρήματα σε κέντρα περιποίησης. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν συνηθίζουν να στεγνώνουν καλά τα πόδια τους, κάτι που συμβάλλει στο πρόβλημα. Μετά από καλό στέγνωμα με πετσέτα, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα ή αν έχετε μεγάλο πρόβλημα χρησιμοποιήστε βαζελίνη με λίγες σταγόνες λεμονιού.

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Apivita, foot cream. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις σκασμένες φτέρνες και λειαίνει την επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Hansaplast, Soft Feeling. Ενυδατική κρέμα ποδιών για καθημερινή φροντίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Vaseline Intensive Care Healthy Feet & Legs για υγιή πόδια. Ανανεώνει το δέρμα με τις δροσερές ενυδατικές της ιδιότητες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Gehwol Foot Balm για βαθιά ενυδάτωση και απαλή αίσθηση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Pharmasept Tol Velevet Intensive foot cream. Ενυδατώνει ακόμα και τα πιο σκληρά και αφυδατωμένα σημεία, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: βαζελίνη, ελαφρόπετρα, ξεκούραστα πόδια, ξηρά πέλματα, ποδόλουτρο, φτέρνες

Keywords
Τυχαία Θέματα